Preguntes Freqüents

Què es peixacasa.cat?

Som una peixateria de venda online amb tenda física al Mercat Municipal de Viladecans, el de tota la vida.

Quin tipus de peix veneu?

El peix i marisc que us servim es fresc del mateix dia. Segons les comandes del dia anterior ens proveïm del producte demanat y t’ho servim preparat com tu vulguis.

Netegeu el peix?

Et netegem i preparem el peix com tu vulguis: a supremes, filetejat, a rodelles, etc. Si no ens indiques res, t´ho servim sencer, escatat i sense tripa.

El pes de cada producte es sense netejar?

Com sempre ha sigut en qualsevol peixateria, el pes del producte que pagues es sense manipular ni netejar. Així doncs, tingues en comte que el pes del peix net sempre es inferior.

Si un producte no pesa exactament el pes que posa a la botiga online, cobreu el mateix?

Només pagues pel pes exacte. Segons la captura la mida pot variar una mica. Intentem aproximar-nos al pes que posa a la pagina. Si el preu final del ticket de preparació es inferior al total que heu pagat, et retornarem la diferència en metàl•lic un cop et portem la comanda. Si el preu final del ticket es superior, no tindràs que pagar res mes.

L’iva esta inclòs en el preu de la pàgina?

Tots el preus de la pagina porten inclòs l’iva, que en el cas del peix i marisc es del 10%

Com envieu el producte?

El peix i marisc s´envasa en safates segons la preparació que ens demanis. El transport es propi i es fa en vehicles isotèrmics reforçats per conservar la cadena de fred.

Si ho vull per demà, fins quan tinc temps per fer la comanda?

Tens temps fins les 21:00 hores per que t’ho portem al dia següent, encara que pots indicar-nos un altre dia d´entrega, sempre que sigui dins de la mateixa setmana. Si fas la teva comanda de divendres a diumenge, serà per dimarts de la setmana següent, ja que dissabte no servim i dilluns no hi ha peix.

Quins dies i horaris feu servei a domicili?

El dies amb servei a domicili son de dimarts a divendres de 16:00 a 21:00

A quines poblacions serviu?

De moment, el servei de casa de Peixacasa només està disponible a: Badalona, Barcelona, Begues, Castelldefels, Cervelló, Corbera de Llobregat, Cornellà de Llobregat, El Prat de Llobregat, Esplugues, Gavà, Hospitalet de Llobregat, Molins de Rei, Palma de Cervelló, Pallejà, Sant Adrià del Besos, Sant Boi, Sant Climent de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Santa Coloma de Gramanet, Torrelles de Llobregat y Viladecans.

El servi a domicili quin cost te?

El servei a domicili es gratuït si la comanda es igual o superior a 50€. Si el preu es inferior a 50€ el preu d´aquest servei es de 6,5€.

Com puc pagar?

Si la compra es fa a la botiga online podeu pagar amb PayPal o amb la teva targeta directament a través de la passarel·la de pagament de Redsys.

Tens algun altre dubte?

Contacta’ns utilitzant qualsevol de les maneres que posem a la teva disposició en la nostra secciò de Contacte