Com coure marisc d’una forma correcta es esencial per a disfrutar del teu manjar preferit.

Fer-ho malament pot acabar per fer malbé el producte i fer que perdi qualitat, propietats i sabor.

Però no pateixis, a  Peix a Casa t’hem preparat un llistat de productes, temps i indicacions.

Primer posar aigua abundant a bullir, afegir 60g de sal per cada litre d’aigua, llorer, pebre o les especies que vulguis per donar-li el sabor que més t’agradi.

A tenir en compte:

IMPORTANT: El temp de cocció conta un cop torna a bullir l’aigua. No posis el marisc dins de l’olla amb l’aigua freda mentres es calenta aquesta.

Un cop bullit pasa el marisc per aigua freda (amb gel si pot ser) per tallar la cocció. NOMÉS ELS QUE ES VULGUIN MENJAR EN FRED

Aquesta es la llista:

Escamarlà: 3 minuts

Llagostí: 2 minuts

Llagostí tigre: 2 minuts

Llagosta 500g: 20 minuts

Llamàntol 500g: 20 minuts

Nècora: 5 minuts

Bou de mar: 20minuts

Centollo: 15 minuts

Gamba blanca: 1 minut.

Percebe mitjà: 1 minut

Cargol de mar: 5 minuts

Cargols de punxa: 7 minuts

Aquests, només son uns quants exemples. Tots els productes els pots trobar a la nostra peixateria online, encara que, si vols algun producte que no tenim publicat, o una mida distinta dels que si, ens els pots encarregar per mail o tlf.

Si en tens dubtes o alguna consulta pots contactar-nos i t’assessorem.

Telèfon: 611 633 813

Whatsapp: 611 633 813

Mail: info@peixacasa.cat

Ja no tens excuses, a Peix a Casa t’ho posem fàcil!