Peixateria Online 611 633 813 info@peixacasa.cat

Ara podràs triar entre envasat al buit amb bosses de plàstic reciclat o envasat BIO amb bosses de paper 100% compostables i biodegradables. -Aptes per refrigerar i congelar -Mantenen la qualitat i conservació del producte sense buit -Barrera a la humitat i el greix -Es poden llençar al contenidor d’orgànic -Tintes certificades per a ús alimentari -Llibre d’al·lergògens -Llibre de PFAS -Llibre de substàncies derivades d’hidrocarburs -Certificat per OK Compost TÜV Àustria

Qui Som

Som una empresa familiar dedicada a la venda de peix i marisc fresc seleccionat.

Amb una experiència de més de 30 anys en la venda i manipulació del producte i la atenció directa al client, el nostre Ecommerce, es una peixateria online que parteix de la peixateria tradicional, la de tota la vida, amb producte de qualitat de les nostres costes, seleccionat dia a dia personalment.

La nostra peixateria online es basa, al igual que en els nostres punts de venda, en la confiança entre peixater/a i el client. Això ho continuem mantenint, ja que a més d’oferir un servei de compra online, còmode des de casa, tenim un Servei d’Atenció al Client telefònic i personalitzat, per resoldre qualsevol tipus de dubtes i millorar l’experiència de compra.

Per tal fi, cada dia ens proveïm en funció de les comandes del mateix dia, així t’assegurem que el producte que et servirem serà fresc del mateix dia, preparat i tallat com tu vulguis i sense cost adicional.

Valoració a Google
4.9
Basat en 147 opinions
Valoració a Facebook
js_loader
Peix a Casa - La teva peixateria online
Peix a Casa - La teva peixateria online

Equip

Montse Hueso

Montse Hueso

Compres i vendes

Rosa García

Rosa García

Atenció al client

Javier Martín

Javier Martín

Venda Online

Tu

Tu

El nostre client perfecte

La qualitat dels nostres mars i l’experiència de les nostres mans
al servei dels nostres clients.

Chat
Hola! Com podem ajudar-te? 🐟