Peixateria Online 611 633 813 info@peixacasa.cat

Ha sigut una temporada de moltes comandes i molt treball i us estem molt agraïts. Però es moment de fer un descans per tornar amb les piles carregades. Es per això que estarem tancats del 1 al 25 d'agost, encara que podràs seguir fent la teva comanda durant aquest periode i triar data d'entrega.  Bon estiu!      

Peix Blanc

Mostra 1–21 de 35 resultats

Peix blanc fresc

A Peix a Casa pots comprar peix blanc fresc i del dia de la llotja a la teva cuina. A la nostra peixateria online podrás trobar els peixos blancs més coneguts i degustats.

El llistat de peix blanc que podràs trobar a la nostra botiga:

Orada
Rap
Lluç
Bacallà
Cabrà
Gall
Llenguado
Turbot

i tot al millor preu!

Propietats nutritives del peix blau

La gran diferència amb el peix blau és el contingut de greix. El peix blau sol contenir entre un 7 i un 16% de greix, en canvi el peix blanc només posseeix entre un 1 i 3%. Encara que cal tenir en compte que el greix dels peixos blaus són insaturats i són més beneficiosos per a problemes cardiovasculars.

Dades nutricionals

  • Mida de la porció: 100 grams
  • Calories: 90 kcal
  • Proteïnes: 18,6 gr
  • Greix: 1,6 gr
  • Hidratos de carbono: 0 gr
  • Potasio: 330 mg
  • Fósforo: 198 mg
  • Magnesio: 20 mg

Per què és beneficiós menjar peix blanc?

El peix blanc té un alt contingut en fòsfor, que exerceix un paper essencial en el manteniment de l’estructura i la densitat dels ossos.

  • Ajuda a combatre la inflamació
  • Recolza el sistema immunològic
  • Ajuda a mantenir els ossos forts
  • Conté Vitamina-B per completar una dieta variada i ajudar al creixement i desenvolupament.
  • Gran aportació dels aminoàcids essencials que necessita el nostre cos per al seu funcionament correcte.
  • Gran aportació de minerals com el ferro, iode, calci, fòsfor o potassi.
  • Baix contingut en greixos i és ideal per a dietes baixes de calories.
  • Aporta una digestió lleugera.

Podem diferenciar-ho a simple vista del peix blau pel seu color més pàl·lid. Una forma senzilla de diferenciar-los és per la cua, el peix blau la té en forma de fletxa i el blanc té un tall recte.

Pel que fa al sabor és més suau que el peix blau, i la textura més tova. També conté més espines que el blau, o són més petites.

Cada quan es recomana menjar peix blau?

Menjar peix blanc amb regularitat podria ajudar a mantenir els ossos sans i forts, ajudant a prevenir malalties com l’osteoporosi.

En recomanació amb els experts nutricionistes, és convenient incloure tant peix blanc com peix blau a les dietes per evitar problemes cardiovasculars i redueix l’índex d’obesitat.

Consells de cuina

El millor per cuinar peix blanc és una paella d’acer inoxidable o negra, ja que la temperatura és força alta i es corre el risc que el revestiment es desprengui d’una paella antiadherent.

Un tros gruixut de bacallà pot necessitar 6 minuts de cocció al forn. En canvi, un tros gran de truita oceànica pot necessitar només 3 minuts. Cuina el peix segons el gust i la mida de la porció.

Serveix-ho amb mongetes verdes escaldades i salsa de gingebre i xalot.

Selecció de peix blanc de qualitat

100% garantit lliure d´Anisakis.

A Peix a Casa comptem amb un exhaustiu control del peix a través de diferents espectres de llum per assegurar un 99% que està lliure d’Anisakis.

Abrir chat