Peixateria Online 611 633 813 info@peixacasa.cat

Marisc

Mostra 1–21 de 99 resultats

Compra marisc online amb la garantia d’un producte fresc i nosaltres ens encarreguem de la resta. Descobreix el sabor dels nostres productes frescos comprant el nostre marisc i gaudeix de la frescor dels millors mariscs, crustacis i peixos.

El llistat de marisc fresc que oferim a la nostra peixateria online és:

  • Boques negres
  • Gamba
  • Llagostí
  • Cranc
  • Nècores
  • Llagosta
  • Carrabiners

Galícia és la regió d’Espanya més coneguda per un marisc d’alta qualitat. Sens dubte, el marisc gallec és un referent nacional que destaca pel seu inimitable sabor i qualitat. A partir d’ara, pots comprar marisc, tenir-lo a la teva taula en poc temps i cuinar excel·lents receptes.

Propietats nutritives del marisc

El marisc té diferents qualitats nutricionals. Contenen proteïnes, són baixes en calories i tenen altes concentracions d’oligoelements. Hi ha molt de iode, molt de seleni, molt de coure, molt de zinc… i tots aquests elements són molt importants per a la nostra salut.

El seu valor nutricional varia segons la categoria. Els crustacis són poc calòrics, baixos en greix i colesterol i, sobretot, rics en proteïnes. Els mariscs són més rics en oligoelements: seleni, coure, zinc i, sobretot, iode, dels quals pot mancar gran part de la població que viu lluny de la costa.

El marisc conté pocs lípids (greixos) i carbohidrats (sucres). Per tant, són baixos en calories. Són una molt bona font de proteïnes, la quantitat de les quals no és menyspreable (entre el 10% i el 15% de mitjana). Aporten àcids grassos essencials com els omega-3, que combaten l’excés de colesterol. Excel·lent font de vitamines del grup B, l’excepcional contingut de les quals en vitamina B12 contribueix a combatre l’anèmia ia participar en la síntesi de glòbuls vermells.

Principals contribucions

Minerals: potassi, magnesi, zinc, calci, coure, manganès
Àcids grassos essencials: omega-3
Vitamines del grup B, inclosa la B12
Antioxidants: seleni
Iode: síntesi d’hormones tiroïdals

Per què és beneficiós menjar marisc?

El marisc és un veritable aliat de la salut, baix en calories i alt en proteïnes.
Aporten nombroses vitamines del grup B. També són una excel·lent font de minerals, principalment magnesi, calci, fòsfor i potassi. El marisc conté pocs lípids (greixos) i carbohidrats (sucres). Rics en àcids grassos essencials Omega 3, ajuden a combatre l’excés de colesterol.