Marisc
Mostra 1–21 de 86 resultats
-
Boques negres L (500g)
24,90€49,80€ /Kg -
Oferta!
Boques negres XL (500g)
35,00€79,90€70,00€ /Kg -
Pates negres de cranc XL (500g)
19,50€39,00€ /Kg -
Esgotat
Galera fresca (250g)
4,50€18,00€ /Kg -
Gamba blanca (250g)
5,20€20,80€ /Kg -
Gamba pelada congelada gran (500g)
8,00€16,00€ /Kg -
Gamba llagostinera pelada (500g)
14,80€29,60€ /Kg -
Gamba llagostinera nº2 (250g)
5,50€22,00€ /Kg -
Gamba vermella granel (250g)
13,65€54,60€ /Kg -
Llagostí tigre Mediterrani (250g)
15,90€63,60€ /Kg -
Llagostí mitjà (250g)
4,00€16,00€ /Kg -
Llagostí FRESC cuit (250g)
5,45€21,80€ /Kg -
Gambeta cuita (500g) FRESCA
17,50€ -
Escamarlà fresc Mitjà (250g 5-6u)
15,50€62,00€ /Kg -
Escamarlà fresc Gran (300g 3-5u)
26,00€86,67€ /Kg -
Escamarlà del nort nº1 (300g)
14,00€46,67€ /Kg -
Escamarlà del nort nº2 (250g)
9,80€39,20€ /Kg -
Gamba vermella fresca petita (500g)
26,00€52,00€ /Kg -
Gamba Vermella fresca mitjana (500g)
59,00€118,00€ /Kg -
Gamba vermella fresca gran (500g)
75,00€150,00€ /Kg -
Cranc Blau (2 kg)
34,00€17,00€ /Kg
Compra marisc online amb la garantia d’un producte fresc i nosaltres ens encarreguem de la resta. Descobreix el sabor dels nostres productes frescos comprant el nostre marisc i gaudeix de la frescor dels millors mariscs, crustacis i peixos.
El llistat de marisc fresc que oferim a la nostra peixateria online és:
- Boques negres
- Gamba
- Llagostí
- Cranc
- Nècores
- Llagosta
- Carrabiners
Galícia és la regió d’Espanya més coneguda per un marisc d’alta qualitat. Sens dubte, el marisc gallec és un referent nacional que destaca pel seu inimitable sabor i qualitat. A partir d’ara, pots comprar marisc, tenir-lo a la teva taula en poc temps i cuinar excel·lents receptes.
Propietats nutritives del marisc
El marisc té diferents qualitats nutricionals. Contenen proteïnes, són baixes en calories i tenen altes concentracions d’oligoelements. Hi ha molt de iode, molt de seleni, molt de coure, molt de zinc… i tots aquests elements són molt importants per a la nostra salut.
El seu valor nutricional varia segons la categoria. Els crustacis són poc calòrics, baixos en greix i colesterol i, sobretot, rics en proteïnes. Els mariscs són més rics en oligoelements: seleni, coure, zinc i, sobretot, iode, dels quals pot mancar gran part de la població que viu lluny de la costa.
El marisc conté pocs lípids (greixos) i carbohidrats (sucres). Per tant, són baixos en calories. Són una molt bona font de proteïnes, la quantitat de les quals no és menyspreable (entre el 10% i el 15% de mitjana). Aporten àcids grassos essencials com els omega-3, que combaten l’excés de colesterol. Excel·lent font de vitamines del grup B, l’excepcional contingut de les quals en vitamina B12 contribueix a combatre l’anèmia ia participar en la síntesi de glòbuls vermells.
Principals contribucions
Minerals: potassi, magnesi, zinc, calci, coure, manganès
Àcids grassos essencials: omega-3
Vitamines del grup B, inclosa la B12
Antioxidants: seleni
Iode: síntesi d’hormones tiroïdals
Per què és beneficiós menjar marisc?
El marisc és un veritable aliat de la salut, baix en calories i alt en proteïnes.
Aporten nombroses vitamines del grup B. També són una excel·lent font de minerals, principalment magnesi, calci, fòsfor i potassi. El marisc conté pocs lípids (greixos) i carbohidrats (sucres). Rics en àcids grassos essencials Omega 3, ajuden a combatre l’excés de colesterol.