Marisc
Mostra 1–21 de 95 resultats
-
Llagostí mitjà (250g)
3,90€15,60€ /Kg -
Llagostí cuit (500g)
5,95€11,90€ /Kg -
Llagostí FRESC cuit G (250g)
5,45€21,80€ /Kg -
Gamba pelada congelada gran (500g)
9,31€18,62€ /Kg -
Gambeta cuita (500g) FRESCA
17,50€ -
Gamba blanca (250g)
3,95€15,80€ /Kg -
Gamba llagostinera pelada (500g)
18,00€36,00€ /Kg -
Gamba llagostinera nº2 (250g)
4,50€18,00€ /Kg -
Gamba llagostinera CONARPESA nº2 (2 Kg)
35,60€17,80€ /Kg -
Gamba llagostinera gambó nº2 (2 Kg)
22,90€11,45€ /Kg -
Llagostí tigre Mediterrani G (250g)
18,50€74,00€ /Kg -
Gamba vermella allistada M (250g)
14,00€56,00€ /Kg -
Gamba vermella fresca petita (500g)
29,00€58,00€ /Kg -
Gamba Vermella fresca mitjana (500g)
49,00€98,00€ /Kg -
Gamba vermella fresca gran (500g)
75,00€150,00€ /Kg -
Carabiners XL 2u
29,00€ -
Escamarlà del nort nº2 (250g)
7,90€31,60€ /Kg -
Escamarlà del nort nº1 (300g)
10,95€36,50€ /Kg -
Escamarlà fresc Mitjà (250g 5-6u)
17,25€69,00€ /Kg -
Escamarlà fresc Gran (300g 3-5u)
22,50€75,00€ /Kg -
Esgotat
Galera fresca (250g)
4,90€19,60€ /Kg
Compra marisc online amb la garantia d’un producte fresc i nosaltres ens encarreguem de la resta. Descobreix el sabor dels nostres productes frescos comprant el nostre marisc i gaudeix de la frescor dels millors mariscs, crustacis i peixos.
El llistat de marisc fresc que oferim a la nostra peixateria online és:
- Boques negres
- Gamba
- Llagostí
- Cranc
- Nècores
- Llagosta
- Carrabiners
Galícia és la regió d’Espanya més coneguda per un marisc d’alta qualitat. Sens dubte, el marisc gallec és un referent nacional que destaca pel seu inimitable sabor i qualitat. A partir d’ara, pots comprar marisc, tenir-lo a la teva taula en poc temps i cuinar excel·lents receptes.
Propietats nutritives del marisc
El marisc té diferents qualitats nutricionals. Contenen proteïnes, són baixes en calories i tenen altes concentracions d’oligoelements. Hi ha molt de iode, molt de seleni, molt de coure, molt de zinc… i tots aquests elements són molt importants per a la nostra salut.
El seu valor nutricional varia segons la categoria. Els crustacis són poc calòrics, baixos en greix i colesterol i, sobretot, rics en proteïnes. Els mariscs són més rics en oligoelements: seleni, coure, zinc i, sobretot, iode, dels quals pot mancar gran part de la població que viu lluny de la costa.
El marisc conté pocs lípids (greixos) i carbohidrats (sucres). Per tant, són baixos en calories. Són una molt bona font de proteïnes, la quantitat de les quals no és menyspreable (entre el 10% i el 15% de mitjana). Aporten àcids grassos essencials com els omega-3, que combaten l’excés de colesterol. Excel·lent font de vitamines del grup B, l’excepcional contingut de les quals en vitamina B12 contribueix a combatre l’anèmia ia participar en la síntesi de glòbuls vermells.
Principals contribucions
Minerals: potassi, magnesi, zinc, calci, coure, manganès
Àcids grassos essencials: omega-3
Vitamines del grup B, inclosa la B12
Antioxidants: seleni
Iode: síntesi d’hormones tiroïdals
Per què és beneficiós menjar marisc?
El marisc és un veritable aliat de la salut, baix en calories i alt en proteïnes.
Aporten nombroses vitamines del grup B. També són una excel·lent font de minerals, principalment magnesi, calci, fòsfor i potassi. El marisc conté pocs lípids (greixos) i carbohidrats (sucres). Rics en àcids grassos essencials Omega 3, ajuden a combatre l’excés de colesterol.