Peixateria Online 611 633 813 info@peixacasa.cat

Caviar

S'estan mostrant 6 resultats

Comprar caviar online

Comprar caviar és un dels plaers més grans per al paladar. Els coneixedors del caviar saben que és un dels pocs productes que combinen un increïble sabor i gust amb altíssimes qualitats nutritives. Proporciona a l’organisme humà una proteïna altament digestiva, àcids grassos poliinsaturats Omega-3 i Omega-6, i un munt de vitamines i minerals que actuen com un potent reforç per al procés de rejoveniment a nivell cel·lular.

El caviar és molt sa i és molt recomanat pels científics i metges a qualsevol edat i per a tots els que es preocupen pel seu cos i la seva salut o segueixen una dieta sana i natural o inlucos si s’estan recuperant d’una malaltia (llevat que hi hagi una contraindicació o intolerància personal a aquest producte).

La millor selecció de tipus de caviar a Peixacasa

A Peixacasa fem tot el possible per superar les expectatives quant a la qualitat del producte i busquem oferir el preu més raonable del caviar que es pot trobar a internet. Oferim una àmplia selecció dels millors tipus de caviar. Tenim a la venda el tradicional caviar negre clàssic com el caviar de Beluga Iranià, el Caviar Osetra o el d’esturió blanc.

També oferim una àmplia selecció de diferents tipus d’ous i succedanis, com els ous d’arenfish vermell, els ous de salmó, els ous de truita o els famosos ous de Tobiko. El nostre objectiu és oferir als nostres clients una gran selecció de productes exquisits i de gran qualitat.