Peixateria Online 611 633 813 info@peixacasa.cat

Artesanals, fetes per nosaltres. Sense conservants, sense gluten, sense sal.      

Caviar

S'estan mostrant 6 resultats

 • caviar beluga irani

  Caviar Beluga Iraní 30g

  125,00
 • Caviar Oscietra 30g

  49,90
 • Caviar selecció or en llauna de 30g

  Caviar selecció Or (30g)

  55,00
 • huevas de salmón Keta 100 gramos

  Freses de Salmó Keta (100g)

  18,00
 • fresses de tobiko peixacasa

  Freses de Tobiko 80g

  15,00
 • Caviar succedani (100g)

  7,508,90

Comprar caviar online

Comprar caviar és un dels plaers més grans per al paladar. Els coneixedors del caviar saben que és un dels pocs productes que combinen un increïble sabor i gust amb altíssimes qualitats nutritives. Proporciona a l’organisme humà una proteïna altament digestiva, àcids grassos poliinsaturats Omega-3 i Omega-6, i un munt de vitamines i minerals que actuen com un potent reforç per al procés de rejoveniment a nivell cel·lular.

El caviar és molt sa i és molt recomanat pels científics i metges a qualsevol edat i per a tots els que es preocupen pel seu cos i la seva salut o segueixen una dieta sana i natural o inlucos si s’estan recuperant d’una malaltia (llevat que hi hagi una contraindicació o intolerància personal a aquest producte).

La millor selecció de tipus de caviar a Peixacasa

A Peixacasa fem tot el possible per superar les expectatives quant a la qualitat del producte i busquem oferir el preu més raonable del caviar que es pot trobar a internet. Oferim una àmplia selecció dels millors tipus de caviar. Tenim a la venda el tradicional caviar negre clàssic com el caviar de Beluga Iranià, el Caviar Osetra o el d’esturió blanc.

També oferim una àmplia selecció de diferents tipus d’ous i succedanis, com els ous d’arenfish vermell, els ous de salmó, els ous de truita o els famosos ous de Tobiko. El nostre objectiu és oferir als nostres clients una gran selecció de productes exquisits i de gran qualitat.