Peixateria Online 611 633 813 info@peixacasa.cat

Ha sigut una temporada de moltes comandes i molt treball i us estem molt agraïts. Però es moment de fer un descans per tornar amb les piles carregades. Es per això que estarem tancats del 1 al 25 d'agost, encara que podràs seguir fent la teva comanda durant aquest periode i triar data d'entrega.  Bon estiu!      

Peix Blau

Mostra 1–21 de 39 resultats

Peix blau fresc

Compra el nostre peix blau fresc i del dia a la nostra peixateria online, un aliment imprescindible a qualsevol dieta equilibrada. Estem constantment afegint peix blau a la nostra selecció buscant sempre un producte sostenible i de temporada.

La llista de peix blau que podràs trobar a la nostra botiga:

i tot al millor preu!

Propietats nutritives del peix blau

El peix blau és una gran font de proteïnes (molt semblant a la que té l’ou o la carn). A més conté greixos insaturats (sobretot Omega 3) molt beneficiosos per a la salut.

També aporten una gran quantitat de minerals com el iode, el magnesi, el calci fòsfor i en menor quantitat el ferro.

Dades nutricionals

  • Mida de la porció: 85 grams
  • Calories: 135
  • Proteïnes: 22 g
  • Greix: 5 g
  • Saturades: 1 g
  • Carbohidrats: 0 g
  • Sucre: 0 g
  • Fibra: 0 g

Per què és beneficiós menjar peix blau?

Gràcies a les propietats dels nutrients que conté podem ajudar la nostra salut a:

  • Reduir considerablement els triglicèrids a la sang
  • Reduir el risc de patir trombosi
  • Disminuir la pressió arterial
  • Augmentar la vasodilatació

És un aliment molt recomanable per a les persones que vulguin portar una vida sana amb una alimentació variada i equilibrada i també es recomana a les persones en risc de patir alguna malaltia del cor ja que els àcids grassos aporten un efecte protector i disminueix la densitat de la sang.

Especialment indicat per a esportistes, dones embarassades i gent gran.

Cada quan es recomana menjar peix blau?

De manera general es recomana consumir peix blau entre dues i tres vegades a la setmana, i entre tres i quatre vegades peix blanc.

Consells de cuina

A l’hora de cuinar-lo pots triar-lo de la manera que prefereixis perquè no interfereix a la pèrdua dels àcids grassos però de totes maneres és molt recomanable cuinar-ho bullit, a la planxa o al forn ja que en el cas de preparar-ho fregit o amb salsa el peix blau es digereix més lentament.

Preveieu cuinar el peix blau l’endemà de la compra. Els veritables amants del peix aprecien el ric i fort sabor del blau, que es pot complementar molt bé amb ingredients àcids com el suc de llima i llimona o el tomàquet. Per a un entrant fàcil, només cal pinzellar un filet amb mostassa o maionesa i rostir-lo. El peix blau també es pot fer a la graella, rostit o al forn. Només es poden fregir els peixos blaus petits, ja que els més grans són massa grassos. Els peixos grans poden rostir-se sencers.

Per a qui no és recomanable

Com a contradiccions, no és recomanable per a persones que pateixen de gota ja que conté uns nivells molt elevats d’àcid úric.

Selecció de peix blau de qualitat

100% garantit lliure d´Anisakis.

A Peix a Casa comptem amb un exhaustiu control del peix a través de diferents espectres de llum per assegurar un 99% que està lliure d’Anisakis.

Abrir chat