Peixateria Online 611 633 813 info@peixacasa.cat

A Peix a Casa som experts en salm贸, i no tots s贸n iguals, ja que els m猫todes d'extracci贸 i producci贸 s贸n diferents segons l'origen. Per aquesta ra贸 i el gran volum de Kg que ens demaneu, hem aconseguit un salm贸 excel路lent a un preu m茅s baix. Clica AQU脥 per emportar-te salm贸 de qualitat extra. APROFITA 鈥嬧婣RA!      

Peix Blau

Mostra 1–21 de 39 resultats

Peix blau fresc

Compra el nostre peix blau fresc i del dia a la nostra peixateria online, un aliment imprescindible a qualsevol dieta equilibrada. Estem constantment afegint peix blau a la nostra selecci贸 buscant sempre un producte sostenible i de temporada.

La llista de peix blau que podr脿s trobar a la nostra botiga:

i tot al millor preu!

Propietats nutritives del peix blau

El peix blau 茅s una gran font de prote茂nes (molt semblant a la que t茅 l’ou o la carn). A m茅s cont茅 greixos insaturats (sobretot Omega 3) molt beneficiosos per a la salut.

Tamb茅 aporten una gran quantitat de minerals com el iode, el magnesi, el calci f貌sfor i en menor quantitat el ferro.

Dades nutricionals

 • Mida de la porci贸: 85 grams
 • Calories: 135
 • Prote茂nes: 22 g
 • Greix: 5 g
 • Saturades: 1 g
 • Carbohidrats: 0 g
 • Sucre: 0 g
 • Fibra: 0 g

Per qu猫 茅s benefici贸s menjar peix blau?

Gr脿cies a les propietats dels nutrients que cont茅 podem ajudar la nostra salut a:

 • Reduir considerablement els triglic猫rids a la sang
 • Reduir el risc de patir trombosi
 • Disminuir la pressi贸 arterial
 • Augmentar la vasodilataci贸

脡s un aliment molt recomanable per a les persones que vulguin portar una vida sana amb una alimentaci贸 variada i equilibrada i tamb茅 es recomana a les persones en risc de patir alguna malaltia del cor ja que els 脿cids grassos aporten un efecte protector i disminueix la densitat de la sang.

Especialment indicat per a esportistes, dones embarassades i gent gran.

Cada quan es recomana menjar peix blau?

De manera general es recomana consumir peix blau entre dues i tres vegades a la setmana, i entre tres i quatre vegades peix blanc.

Consells de cuina

A l’hora de cuinar-lo pots triar-lo de la manera que prefereixis perqu猫 no interfereix a la p猫rdua dels 脿cids grassos per貌 de totes maneres 茅s molt recomanable cuinar-ho bullit, a la planxa o al forn ja que en el cas de preparar-ho fregit o amb salsa el peix blau es digereix m茅s lentament.

Preveieu cuinar el peix blau l’endem脿 de la compra. Els veritables amants del peix aprecien el ric i fort sabor del blau, que es pot complementar molt b茅 amb ingredients 脿cids com el suc de llima i llimona o el tom脿quet. Per a un entrant f脿cil, nom茅s cal pinzellar un filet amb mostassa o maionesa i rostir-lo. El peix blau tamb茅 es pot fer a la graella, rostit o al forn. Nom茅s es poden fregir els peixos blaus petits, ja que els m茅s grans s贸n massa grassos. Els peixos grans poden rostir-se sencers.

Per a qui no 茅s recomanable

Com a contradiccions, no 茅s recomanable per a persones que pateixen de gota ja que cont茅 uns nivells molt elevats d’脿cid 煤ric.

Selecci贸 de peix blau de qualitat

100% garantit lliure d麓Anisakis.

A Peix a Casa comptem amb un exhaustiu control del peix a trav茅s de diferents espectres de llum per assegurar un 99% que est脿 lliure d’Anisakis.