Peixateria Online 611 633 813 info@peixacasa.cat

DESCOMPTE APLICAT EN LA SEG√úET SELECCI√ď DE PRODUCTES: SALM√ď SENCER 14,95‚ā¨/KG, FILETE DE SALM√ď 23,90 ‚ā¨/Kg, SUPREMA 200g 4,9 ‚ā¨/u,SUPREMA 150g 3,75 ‚ā¨/u RODANXA 200G 3,5 ‚ā¨/u, HAMBURGUESA DE SALM√ď I GAMBESS 3,90 ‚ā¨/u, HAMBURGUESA DE SALM√ď I TERIYAKI 3,40 ‚ā¨/u Fins el diumenge 4/6/2023

Peix Blau

Mostra 1–21 de 40 resultats

Peix blau fresc

Compra el nostre peix blau fresc i del dia a la nostra peixateria online, un aliment imprescindible a qualsevol dieta equilibrada. Estem constantment afegint peix blau a la nostra selecció buscant sempre un producte sostenible i de temporada.

La llista de peix blau que podràs trobar a la nostra botiga:

i tot al millor preu!

Propietats nutritives del peix blau

El peix blau √©s una gran font de prote√Įnes (molt semblant a la que t√© l’ou o la carn). A m√©s cont√© greixos insaturats (sobretot Omega 3) molt beneficiosos per a la salut.

També aporten una gran quantitat de minerals com el iode, el magnesi, el calci fòsfor i en menor quantitat el ferro.

Dades nutricionals

  • Mida de la porci√≥: 85 grams
  • Calories: 135
  • Prote√Įnes: 22 g
  • Greix: 5 g
  • Saturades: 1 g
  • Carbohidrats: 0 g
  • Sucre: 0 g
  • Fibra: 0 g

Per què és beneficiós menjar peix blau?

Gràcies a les propietats dels nutrients que conté podem ajudar la nostra salut a:

  • Reduir considerablement els triglic√®rids a la sang
  • Reduir el risc de patir trombosi
  • Disminuir la pressi√≥ arterial
  • Augmentar la vasodilataci√≥

√Čs un aliment molt recomanable per a les persones que vulguin portar una vida sana amb una alimentaci√≥ variada i equilibrada i tamb√© es recomana a les persones en risc de patir alguna malaltia del cor ja que els √†cids grassos aporten un efecte protector i disminueix la densitat de la sang.

Especialment indicat per a esportistes, dones embarassades i gent gran.

Cada quan es recomana menjar peix blau?

De manera general es recomana consumir peix blau entre dues i tres vegades a la setmana, i entre tres i quatre vegades peix blanc.

Consells de cuina

A l’hora de cuinar-lo pots triar-lo de la manera que prefereixis perqu√® no interfereix a la p√®rdua dels √†cids grassos per√≤ de totes maneres √©s molt recomanable cuinar-ho bullit, a la planxa o al forn ja que en el cas de preparar-ho fregit o amb salsa el peix blau es digereix m√©s lentament.

Preveieu cuinar el peix blau l’endem√† de la compra. Els veritables amants del peix aprecien el ric i fort sabor del blau, que es pot complementar molt b√© amb ingredients √†cids com el suc de llima i llimona o el tom√†quet. Per a un entrant f√†cil, nom√©s cal pinzellar un filet amb mostassa o maionesa i rostir-lo. El peix blau tamb√© es pot fer a la graella, rostit o al forn. Nom√©s es poden fregir els peixos blaus petits, ja que els m√©s grans s√≥n massa grassos. Els peixos grans poden rostir-se sencers.

Per a qui no és recomanable

Com a contradiccions, no √©s recomanable per a persones que pateixen de gota ja que cont√© uns nivells molt elevats d’√†cid √ļric.

Selecció de peix blau de qualitat

100% garantit lliure d¬īAnisakis.

A Peix a Casa comptem amb un exhaustiu control del peix a trav√©s de diferents espectres de llum per assegurar un 99% que est√† lliure d’Anisakis.

Chat
Hola! Com podem ajudar-te? ūüźü