Peixateria Online 611 633 813 info@peixacasa.cat

El Blog de Peix a Casa

Receptes de peix i mariscs, idees, curiositats i novetats dels nostres serveis i la nostra peixateria online.

Peix delta de l’Ebre

Peix delta de l’Ebre

El Delta de l'Ebre és un territori ubicat a Tarragona, una província que es troba aproximadament a 200 km de Barcelona. Aquesta zona meravellosa té una gran significància no només a Espanya, sinó a tot Europa per l'activitat de pesca Delta de l'Ebre. Aquesta increïble...

El Preu del Caviar: per què és tan car?

El Preu del Caviar: per què és tan car?

Els preus del caviar i el que has de saber sobre ells El caviar és un dels aliments més cars del món. Segur que això ja ho sabies. Un quilo d'aquesta menja de caviar de Beluga es pot arribar a vendre per 30.000€. És un menjar i es paga car, però el que de vegades no...

Com servir el caviar

Com servir el caviar

Si ets un aficionat a la gastronomia ia l'alta cuina i et ve de gust comprar caviar i gaudir-ne de la forma correcta, és important que tinguis clars alguns coneixements bàsics de com servir aquest menjar per evitar malbaratar aquest luxós aliment i potenciar el seu...

Tonyina vermella salvatge

Tonyina vermella salvatge

La tonyina vermella salvatge és una espècie emblemàtica del Mediterrani. És el peix més valuós i apreciat dins dels túnids per les qualitats nutricionals. La part més sol·licitada de la tonyina vermella és la ventresca (la zona greixosa que recobreix el múscul de la...

Anisakis: què és i com ho prevenim

Anisakis: què és i com ho prevenim

El canvi dels hàbits de consum a l'hora de preparar el peix ha augmentat el risc de patir una intoxicació per Anisakis. Menjar peix cru o poc cuinat, com sushi, cevitxos o fumats pot causar una infeccion parasitària, per la qual cosa és molt important filetejar bé el...

Diferències: Peix ecològic i peix sostenible

Diferències: Peix ecològic i peix sostenible

Els espanyols som un dels primers consumidors de peix al món. No obstant això, encara hi ha molta confusió pel que fa a la diferent procedència i classificació del peix. Preguntes com, el peix salvatge es pot considerar ecològic? Quins requisits ha de complir la pesca...

6 Beneficis de Menjar Marisc

6 Beneficis de Menjar Marisc

Al comprar marisc estàs comprant un dels millors aliments que hi ha per a persones de totes les edats, nens en fase de creixement, dones embarassades, adults i ancians. És una excel·lent font de proteïnes magres d'alta qualitat i de fàcil digestió, però sobretot, el...

Temps cocció del peix

Temps cocció del peix

Com saber si el peix està ben cuinat: Guia per a principiants Si vols saber si el peix està ben cuinat perquè no tens molta experiència cuinant peix blau o peix blanc o perquè t'enfrontes a algun tipus de tall a què no estàs acostumat, saber si està a punt no és gaire...

MUSCLO DE LA BRETANYA, EL GRAN DESCONEGUT

MUSCLO DE LA BRETANYA, EL GRAN DESCONEGUT

A LA BRETANYA FRANCESA, EL GRAN DESCONEGUT, EL MUSCLO BOUCHOT El Musclo de Bouchot, és diferent, molt fi i deliciós. Petit i molt ple amb el seu punt de sal, menys salat que el musclo de Galícia. Són com els que gaudíem fa 30 anys de les nostres costes, on eren...

SALMÓ ECOLÒGIC ESCOCÈS

SALMÓ ECOLÒGIC ESCOCÈS

SALMÓ ECOLÒGIC ESCOCÈS, la diferència en la qualitat i la cura Wester Ross és una zona  remota i salvatge de les Hig Lands d'Escòcia. Una de les àrees menys poblades d'Europa. , en el nord-oest de les Terres Altes d'Escòcia, és salvatge, accidentat i remota. Una de...

Chat
Hola! Com podem ajudar-te? 🐟