El Blog de Peix a Casa
Receptes de peix i marisco, idees, curiositats i novetats dels nostres serveis i la nostra peixateria online.
Articles més actuals
Certificacions de peix a Espanya
El consum responsable de productes del mar és clau per a la sostenibilitat dels oceans i la preservació de les espècies marines. A Espanya, hi ha diverses certificacions que garanteixen la pesca sostenible i l'aqüicultura responsable. Però, què signifiquen aquests...
Gallineta o escórpora?
A simple vista, la galleta i el escopell poden semblar iguals a causa del seu color vermellós i el seu aspecte espinós, però no són el mateix peix. Tot i que tots dos pertanyen al mateix grup de peixos, els Scorpaeniformes, i comparteixen algunes similituds físiques,...
Què és l’escòrpora?
L’Escorpora, membre destacat de la família Scorpaenidae, comparteix amb els seus parents com el peix pedra i el peix lleó la capacitat de combinar un verí poderós amb un camuflatge excepcional. Aquest habitant dels mars que envolten Espanya s’ha guanyat un lloc...
5 Receptes de Marisc per Nadal
Aquestes receptes de marisc són ideals per sorprendre durant el Nadal amb plats plens de frescor i sofisticació. Des del llamàntol a la planxa fins a les vieires gratinades, cada preparació destaca el sabor natural del marisc, ressaltat amb tocs senzills d'all,...
Com descongelar llagostins i gambes de forma segura
La descongelació de llagostins i gambes és un pas fonamental per preservar tant la seva qualitat com la seva seguretat alimentària. Atès que són mariscs delicats, una descongelació incorrecta pot afectar negativament la seva textura, sabor i, fins i tot, la seva...
Formes de cuinar peix
Tècniques, tipus de peix recomants i regions on són típiques El peix és un ingredient estrella en la gastronomia mundial, gràcies a la seva versatilitat, valor nutritiu i capacitat per adaptar-se a diferents mètodes de cocció que ressalten el seu sabor i textura. Al...
Temps de Cocció del Pop
Cuinar el pop correctament és fonamental per gaudir del seu sabor i textura. Un temps de cocció inadequat pot fer que el pop quedi massa dur o, al contrari, molt tou. Per aconseguir els millors resultats, és important tenir en compte diversos factors que influeixen en...
Pescetariana, la dieta de menjar peix i marisc
La dieta pescetariana és un estil d'alimentació que ha guanyat popularitat en els darrers anys gràcies als seus múltiples beneficis per a la salut i el seu menor impacte ambiental en comparació amb les dietes basades en carns. Aquesta dieta es caracteritza per...
Ofertes de la setmana
-
Oferta!
Pop cuit 2 potes (300g)
14,97€El preu original era: 14,97€.12,99€El preu actual és: 12,99€.49,90€43,30€ /Kg -
Oferta!
Potes negres de cranc L (500g)
14,95€El preu original era: 14,95€.12,95€El preu actual és: 12,95€.29,90€25,90€ /Kg -
Oferta!
Potes negres de cranc XL (500g)
19,95€El preu original era: 19,95€.17,95€El preu actual és: 17,95€.39,90€35,90€ /Kg -
Oferta!
Pop cuit sencer (1,2 Kg)
59,00€El preu original era: 59,00€.49,00€El preu actual és: 49,00€.49,17€40,83€ /Kg -
Oferta!
Bou de Mar cuit (1Kg)
20,95€El preu original era: 20,95€.16,95€El preu actual és: 16,95€.20,95€16,95€ /Kg
Destacats
Certificacions de peix a Espanya
Gallineta o escórpora?
Què és l’escòrpora?
Les nostres guies
Pescado de temporada en España
Guía de los pescados y mariscos según la temporada en España para seguir una dieta saludable y sostenible.