El Blog de Peix a Casa
Receptes de peix i marisco, idees, curiositats i novetats dels nostres serveis i la nostra peixateria online.
Articles més actuals
Història de Peix a Casa: Peixateria a domicili
La veritable història de Peix a Casa: la peixateria online amb ànima de mercat de barri Quan un pensa a comprar peix per internet, l’últim que espera és trobar la veu propera d’un peixater de tota la vida a l’altra banda. Però així som a Peix a Casa: una peixateria...
Diferències entre llobarro i corvina
A Peixacasa, molts clients ens pregunten si el llobarro i la corvina són el mateix peix. Tot i que a simple vista poden semblar semblants, tenen diferències importants que convé conèixer abans de decidir quin portar a casa. Com a peixaters experts, t'expliquem en...
Quin tipus de peix s’utilitza per fer una bona hamburguesa?
Les hamburgueses de peix han passat de ser una raresa a les cartes a ocupar un lloc d’honor a les prestatgeries de moltes botigues online. Però no totes són iguals. Darrere d’una bona hamburguesa de peix hi ha molt més que una forma rodona i pa ratllat: hi ha una...
Comparativa: peix vs carn vermella durant la Setmana Santa
Durant la Setmana Santa, especialment el Divendres Sant, la tradició catòlica promou l'abstinència de carn vermella i afavoreix el consum de peix. Aquesta pràctica té arrels religioses, simbòliques, culturals i també nutricionals. A continuació, es presenta una...
Quin tipus de peix es menja per Setmana Santa?
Durant la Setmana Santa, les tradicions religioses i gastronòmiques s'entrellacen a la taula. Per motius litúrgics, l'abstinència de carn vermella es converteix en una pràctica comuna entre molts creients catòlics, cosa que dona pas al peix com a protagonista absolut...
¿Qué animal es un erizo de mar?
A primera vista, l'eriçó de mar sembla una petita bola espinosa encallada al fons marí. Però darrere d'aquesta aparença senzilla —i potser fins i tot intimidant— s'amaga una criatura fascinant, clau pels nostres oceans. Però... Quin tipus d'animal és realment? Com...
Els peixos més consumits durant la Setmana Santa
La Setmana Santa a Espanya no és només un període de fervor religiós i tradicions, sinó també un moment en què la gastronomia adquireix un paper protagonista. Un dels aspectes més destacats d’aquesta celebració és l’augment en el consum de peix, degut al costum...
Quan és l’època del bacallà skrei?
El bacallà skrei és una de les joies gastronòmiques de l’hivern. Aquest peix, apreciat per la seva carn ferma, blanca i de sabor inigualable, és una autèntica delícia que només està disponible durant un període limitat de l’any. El seu nom, "skrei", prové del noruec i...
Ofertes de la setmana
-
Oferta!
Musclo de roca (1 Kg)
7,90€El preu original era: 7,90€.6,90€El preu actual és: 6,90€.7,90€6,90€ /Kg -
Oferta!
Llagostí cru (250g)
3,00€El preu original era: 3,00€.1,99€El preu actual és: 1,99€.12,00€7,96€ /Kg -
Oferta!
Llobarro Nacional (500g)
8,20€El preu original era: 8,20€.7,20€El preu actual és: 7,20€.
14,40€ /Kg -
Oferta!
Salmó a rodanxes de 200g
3,99€El preu original era: 3,99€.3,50€El preu actual és: 3,50€.19,95€17,50€ /Kg -
Oferta!
Maire (500g)
3,48€El preu original era: 3,48€.2,48€El preu actual és: 2,48€.
4,96€ /Kg -
Oferta!
Pop cuit 2 potes (300g)
14,99€El preu original era: 14,99€.11,90€El preu actual és: 11,90€.49,97€39,67€ /Kg
Les nostres guies
Pescado de temporada en España
Guía de los pescados y mariscos según la temporada en España para seguir una dieta saludable y sostenible.