El Blog de Peix a Casa
Receptes de peix i mariscs, idees, curiositats i novetats dels nostres serveis i la nostra peixateria online.
Com conservar el marisc
COM CONSERVAR EL MARISC A CASA Tras diverses consultes i veient la gran quantitat de dubtes al respecte, hem decidit fer aquest post, perqué pugueu conservar el marisc fresc en las millors condicions, tant al frigorífic com al congelador. La importància de conservar...
Com coure marisc
Com coure marisc d'una forma correcta es esencial per a disfrutar del teu manjar preferit. Fer-ho malament pot acabar per fer malbé el producte i fer que perdi qualitat, propietats i sabor. Però no pateixis, a Peix a Casa t'hem preparat un llistat de productes, temps...
Salmó Froya i Cal Mingo
MERAVELLES DE CAL MINGO AMB EL SALMÓ FRØYA Avui us presentem al nostre blog 3 receptes amb els lloms prèmium de Salmó Frøya, especial per sushi. En aquesta ocasió les receptes són de Domingo Morilla, xef del restaurant Cal Mingo. Cal Mingo, té una llarga trajectòria...
Pop a la brasa amb chimichurri i crema de patates chip
Pop a la brasa amb chimichurri i crema de patates chip RECEPTA PER A UN PLAT PER A 2 PERSONES PER AL POP: Pota de pop cuit Salsa de chimichurri o romesco PER A la CREMA DE XIPS: Oli d'oliva: un raig per a sofregir el porro i per a emulsionar la crema Porro: 1 porro...
Entrevista Peix a Casa a la TV
El dia 19 de Juny el programa Barcelonautes de 8TV i 25Tv van fer-nos una visita per conèixer de prop i explicar davant les càmeres el nostre servei.
Una peixateria Online? Em refio?
Segur que quan ens has vist, ha pensat: Una peixateria Online?! .... Doncs si ! Els temps canvien... Hi ha sectors als quals els costa més canviar la seva forma de vendre i de tractar amb el client. Unes vegades per mandra, altres per requisits tècnics i la més...
EL CORONAVIRUS, SEGURETAT ALIMENTARIA
Des de que es va a donar a conèixer el Covid-19, més conegut com a CoronaVirus, la falta d'informació en alguns casos, ha fet que la por, ens obligui a canviar alguns hàbits o costums. També a prendre algunes mesures, que realment serveixen de ben poc. Cal dir, que...
Cranc Blau l’invasor
El llamàntol blau, l'invasor, tal i com l'anomenen alguns o més conegut com el cranc blau, va arribar al Delta de l'Ebre allà cap el 2012. Va arribar segurament transportat en aigües de lastre d'algun vaixell. Des de llavors l'augment de població no ha fet mes que...
El pata negra dels nordics
A Noruega, comença la temporada del Bacallà Skrei, el pata negra del bacallans.
Envasament al buit
Envasament al buit Envasar aliments al buit no és una cosa nova, té més de 5 segles. Sí hem dit 5 segles, quan al segle XVII Denis Papin va desenvolupar la tècnica a partir de diversos experiments. Això sí, va trigar més de tres segles en posar-se en pràctica en la...