El Blog de Peix a Casa

Receptes de peix i mariscs, idees, curiositats i novetats dels nostres serveis i la nostra peixateria online.

Salmó Froya i Cal Mingo

Salmó Froya i Cal Mingo

MERAVELLES DE CAL MINGO AMB EL SALMÓ FRØYA Avui us presentem al nostre blog 3 receptes amb els lloms prèmium de Salmó Frøya, especial per sushi. En aquesta ocasió les receptes són de Domingo Morilla, xef del restaurant Cal Mingo. Cal Mingo, té una llarga trajectòria...

Una peixateria Online? Em refio?

Una peixateria Online? Em refio?

Segur que quan ens has vist, ha pensat: Una peixateria Online?! .... Doncs si ! Els temps canvien... Hi ha sectors als quals els costa més canviar la seva forma de vendre i de tractar amb el client. Unes vegades per mandra, altres per requisits tècnics i la més...

EL CORONAVIRUS, SEGURETAT ALIMENTARIA

EL CORONAVIRUS, SEGURETAT ALIMENTARIA

Des de que es va a donar a conèixer el Covid-19, més conegut com a CoronaVirus, la falta d'informació en alguns casos, ha fet que la por, ens obligui a canviar alguns hàbits o costums. També a prendre algunes mesures, que realment serveixen de ben poc.  Cal dir,  que...

Cranc Blau l’invasor

Cranc Blau l’invasor

El llamàntol blau, l'invasor, tal i com l'anomenen alguns o més conegut com el cranc blau, va arribar al Delta de l'Ebre allà cap el 2012. Va arribar segurament transportat en aigües de lastre d'algun vaixell. Des de llavors  l'augment de població no ha fet mes que...

Envasament al buit

Envasament al buit

Envasament al buit Envasar aliments al buit no és una cosa nova, té més de 5 segles. Sí hem dit 5 segles, quan al segle XVII Denis Papin va desenvolupar la tècnica a partir de diversos experiments. Això sí, va trigar més de tres segles en posar-se en pràctica en la...

Mes productes i més zones d’enviament

Mes productes i més zones d’enviament

Hola! a Peix a Casa continuem treballant per oferir-te la millor qualitat i el millor servei amb més productes i més zones d'enviament. Es per això que, per un costat em ampliat la varietat de productes de cara al Nadal i ja els deixarem de continu per la resta de...

Arròs amb calamars i camagrocs

Arròs amb calamars i camagrocs

Arriba la tardor i amb ella la temporada de bolets. Un producte exquisit, de temporada i de proximitat. Al Pirineu porten agafant-los des de l´agost. Nosaltres vam fer una escapadeta i vam agafar els camagrocs amb els que em realitzat aquesta recepta juntament amb uns...