El Blog de Peix a Casa

Receptes de peix i mariscs, idees, curiositats i novetats dels nostres serveis i la nostra peixateria online.

SALMÓ ECOLÒGIC ESCOCÈS

SALMÓ ECOLÒGIC ESCOCÈS

SALMÓ ECOLÒGIC ESCOCÈS, la diferència en la qualitat i la cura Wester Ross és una zona  remota i salvatge de les Hig Lands d'Escòcia. Una de les àrees menys poblades d'Europa. , en el nord-oest de les Terres Altes d'Escòcia, és salvatge, accidentat i remota. Una de...

Com conservar el marisc

Com conservar el marisc

COM CONSERVAR EL MARISC A CASA Tras diverses consultes i veient la gran quantitat de dubtes al respecte, hem decidit fer aquest post, perqué pugueu conservar el marisc fresc en las millors condicions, tant al frigorífic com al congelador. La importància de conservar...

Com coure marisc

Com coure marisc

Com coure marisc d'una forma correcta es esencial per a disfrutar del teu manjar preferit. Fer-ho malament pot acabar per fer malbé el producte i fer que perdi qualitat, propietats i sabor. Però no pateixis, a  Peix a Casa t'hem preparat un llistat de productes, temps...

Salmó Froya i Cal Mingo

Salmó Froya i Cal Mingo

MERAVELLES DE CAL MINGO AMB EL SALMÓ FRØYA Avui us presentem al nostre blog 3 receptes amb els lloms prèmium de Salmó Frøya, especial per sushi. En aquesta ocasió les receptes són de Domingo Morilla, xef del restaurant Cal Mingo. Cal Mingo, té una llarga trajectòria...

Una peixateria Online? Em refio?

Una peixateria Online? Em refio?

Segur que quan ens has vist, ha pensat: Una peixateria Online?! .... Doncs si ! Els temps canvien... Hi ha sectors als quals els costa més canviar la seva forma de vendre i de tractar amb el client. Unes vegades per mandra, altres per requisits tècnics i la més...

EL CORONAVIRUS, SEGURETAT ALIMENTARIA

EL CORONAVIRUS, SEGURETAT ALIMENTARIA

Des de que es va a donar a conèixer el Covid-19, més conegut com a CoronaVirus, la falta d'informació en alguns casos, ha fet que la por, ens obligui a canviar alguns hàbits o costums. També a prendre algunes mesures, que realment serveixen de ben poc.  Cal dir,  que...

Cranc Blau l’invasor

Cranc Blau l’invasor

El llamàntol blau, l'invasor, tal i com l'anomenen alguns o més conegut com el cranc blau, va arribar al Delta de l'Ebre allà cap el 2012. Va arribar segurament transportat en aigües de lastre d'algun vaixell. Des de llavors  l'augment de població no ha fet mes que...