Peixateria Online 611 633 813 info@peixacasa.cat

El Blog de Peix a Casa

Receptes de peix i mariscs, idees, curiositats i novetats dels nostres serveis i la nostra peixateria online.

Com congelar el peix?

Com congelar el peix?

A tots ens agrada el peix fresc i és una delícia menjar-lo així. Tanmateix, si volem evitar els riscos que produeix l'anisakis, l'ideal és mantenir el peix almenys a -20 °C durant uns dies, així que aprendre a congelar el peix serà molt útil. A més, el normal és que...

Mètodes de pesca

Mètodes de pesca

Els mètodes de pesca són coneguts habitualment en el món com a "arts de pesca". Fan referència al conjunt de técniques que s'utilitzen per capturar espècies pesqueres. El criteri de divisió más comú és el de pesca amb xarxes i pesca amb línies. En tots dos casos...

Zamburiña i volandeira, Com diferenciar-les?

Zamburiña i volandeira, Com diferenciar-les?

Si ets amant del marisc, sabràs que un dels més apreciats tant a restaurants com a bars és la zamburiña. No obstant això, és important distingir entre volandeiras o zamburiñas pel fet que se solen servir com el mateix. Cada cop és més usual trobar aquesta varietat de...

Tipus de marisc

Tipus de marisc

Si hi ha un aliment que crida latenció per les propietats que té per al nostre organisme és el marisc. A causa d'elles, és recomanable consumir aquest bé tan preuat i popular a Espanya uns tres dies a la setmana. Si no saps quina triar, és important que coneguis els...

Quant peix blau menjar a la setmana

Quant peix blau menjar a la setmana

El peix blau ens proporciona una font rica d'àcids grassos poliinsaturats omega 3, que ajuden a reduir els riscos de malalties cardíaques. Seguir una dieta equilibrada i tenir una vida saludable és el que ens preocupa a la majoria de persones. Però, alguna vegada...

Diferència entre les anxoves i els seitons

Diferència entre les anxoves i els seitons

Un dels peixos favorits de moltes persones són les anxoves i els seitons. Es poden trobar varietat d'exquisits plats on són presents com a ingredients principals. En consultar el terme seitó al diccionari de la RAE fa referència a “Peix teleòstic, fisòstom…, amb el...

Millor peix per a ceviche

Millor peix per a ceviche

El ceviche és un platet gastronòmic reconegut a nivell mundial, d'orígens molt antics, declarat patrimoni cultural del Perú. Per la seva senzillesa i frescor, és un dels preferits pels comensals, i per fer aquesta recepta necessitem triar el millor peix per a cebiche....

Peix delta de l’Ebre

Peix delta de l’Ebre

El Delta de l'Ebre és un territori ubicat a Tarragona, una província que es troba aproximadament a 200 km de Barcelona. Aquesta zona meravellosa té una gran significància no només a Espanya, sinó a tot Europa per l'activitat de pesca Delta de l'Ebre. Aquesta increïble...

El Preu del Caviar: per què és tan car?

El Preu del Caviar: per què és tan car?

Els preus del caviar i el que has de saber sobre ells El caviar és un dels aliments més cars del món. Segur que això ja ho sabies. Un quilo d'aquesta menja de caviar de Beluga es pot arribar a vendre per 30.000€. És un menjar i es paga car, però el que de vegades no...

Com servir el caviar

Com servir el caviar

Si ets un aficionat a la gastronomia ia l'alta cuina i et ve de gust comprar caviar i gaudir-ne de la forma correcta, és important que tinguis clars alguns coneixements bàsics de com servir aquest menjar per evitar malbaratar aquest luxós aliment i potenciar el seu...

Tonyina vermella salvatge

Tonyina vermella salvatge

La tonyina vermella salvatge és una espècie emblemàtica del Mediterrani. És el peix més valuós i apreciat dins dels túnids per les qualitats nutricionals. La part més sol·licitada de la tonyina vermella és la ventresca (la zona greixosa que recobreix el múscul de la...

Chat
Hola! Com podem ajudar-te? 🐟