Peixateria Online 611 633 813 info@peixacasa.cat

Preguntes Freqüents

Què es peixacasa.cat?

Peix a Casa es un Peixateria Online que parteix de la peixateria tradicional, la de tota la vida, la del producte fresc seleccionat de manera artesanal cada dia, amb productes de qualitat i productes de proximitat de les nostres costes.

Quin tipus de peix veneu?

Peix i marisc fresc de tot tipus, majorment de les nostres costes. Ho preparem com ens ho demanis, envasat al buit, porcionat al teu gust i amb control extra ZERO ANISAKIS.

Que és el control Zero Anisakis?

Alguns peixos tenen més tendència a tenir-ho que d’altres que no en tenen. Nosaltres apliquen un primer control visual abans d’agafar el producte o peces de peix dels nostres proveïdors. Després un cop tallada i netejada la peça, passem tots els talls per una taula amb distints espectres de llum per tal de veure si hi ha algú Anisakis infiltrat i procedim a retirar-lo. Si en te varis procedim a descartar la peça i canviar-la per altra.

Tot això per la tranquil.litat de saber que poses en la teva taula un producte de qualitat amb totes les garanties.

El pes de cada producte es sense netejar?

Com sempre ha sigut en la peixateria tradicional, el pes del producte que pagues es sense manipular ni netejar. Així doncs, tingues en comte que el pes del peix net sempre es inferior. Segons tipus de peix i preparació la minva pot anar d’un 30% a un 60%.

Netegeu el peix?

Et netegem i preparem el peix com tu vulguis: a supremes, filetejat, a rodanxes, etc. Al costat de cada producte trobaràs un desplegable on seleccionar la preparació. Després en comentaris podràs dir-nos qualsevol cossa que vulguis afegir, com per exemple, que et posem la melsa o tinta de la sípia, o que et guardem els caps i espines per fer un fumet.

Si un producte no pesa exactament el pes que posa a la botiga online, cobreu el mateix?

Només pagues pel pes exacte. Segons la captura, la mida i pes pot variar. Intentem aproximar-nos al pes que posa a la pagina. Si el preu final del tiquet es una mica superior, no tindràs que pagar res mes. Si la diferencia de pes es més gran com a conseqüència de no trobar la mida i pes aproximat de la peça, rebràs una trucada per informar-te i dir-nos si estàs d’acord amb aquest canvi. Si el preu final del tiquet de preparació es inferior al total que has pagat, et retornarem la diferència en el mateix mètode de pagament amb el que hagis realitzat la compra.

L’iva esta inclòs en el preu de la pàgina?

Tots el preus de la pagina porten inclòs l’iva, que en el cas del peix i marisc es del 10%.

Com envieu el producte?

Quasi tot el peix i les seves preparacions van envasades al buit. Alguns peixos com els seitons que son mes delicats, poden anar en safates amb tapa per tal de mantenir millor la seva qualitat i textura.

El marisc principalment va ficat en malles de reixa amb safata i coixí absorvent per evitar que els líquids que perd, taquin la resta de productes.

D’altres, com els crustacis, van en safates amb tapa.

Com envieu els congelats?
Els productes congelats s’envien junt a la resta de productes frescos en caixes isotèrmiques amb acumuladors de fred en el seu interior. Com el transport es refrigerat, aquests productes poden arribar, segons temp i distancia: congelats, glassejats o descongelats.
Si ho vull per demà, fins quan tinc temps per fer la comanda?

Aquesta opció es només per enviaments a la majoria de poblacions de la província de Barcelona i tens temps fins les 20:00 hores per que t’ho portem al dia següent, encara que pots indicar-nos un altre dia d´entrega.

Per la resta de poblacions pots triar el dia que vulguis, però si demanes avui, el sistema el primer dia que us deixarà triar serà demà passat. Això es perquè agafem la comanda avui, la preparem al dia següent a la tarda amb producte del dia i ho reps unes hores després a casa teva, pel matí al dia següent. Tingues en comte que dilluns no servim perquè no hi ha peix.

Quins dies i horaris feu servei a domicili?

Els dies amb servei a domicili són:

De dimarts a divendres de 10:00h a 14:00h o de 16:00hs a 19:30hs per a enviament propi o MRW provincia de Barcelona

Dissabtes només enviaments propis a Barcelona i rodalies de 11:00hs a 14:00hs

Resta de poblacions de dimecres a divendres de 10:00 ha 13:00 h

A quines poblacions serviu?

El servei a domicili propi de Peixacasa està disponible a: Badalona, Barcelona, Begues, Castelldefels, Cervelló, Corbera Llobregat, Cornellà Llobregat, Prat Llobregat, Esplugues, Gavà, Hospitalet Llobregat, Molins de Rei, Palma de Cervelló, Pallejà, Sant Adrià del Petons, Sant Boi, Sant Climent de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Santa Coloma de Gramenet, Torrelles de Llobregat i Viladecans.

A la resta de poblacions el servei es realitza amb MRW i Seur Frio.

El servi a domicili quin cost te?

Depèn de la població i l’import de la comanda:

A la província de Barcelona si la comanda és de més de 120€ l’enviament és gratis, si és entre 75€ i 120€ l’enviament és de 5€, i si és menys de 75€ l’enviament és de 7,5€.

A les províncies de Lleida, Girona i Tarragona, si la comanda és superior a 130€ l’enviament és gratis, si és d’entre 85€ i 130€ l’enviament és de 5€, i si és menys de 85€ l’enviament és de 7,5€.

A la resta de destins de la península, si la comanda és superior a 150€ l’enviament és gratis, si és d’entre 120€ i 150€ és de 7,5€, i si és menor a 120€ el preu de l’enviament és de 10€.

El càlcul del preu d’enviament es fa automàticament durant el procés de pagament en funció del codi postal.

Com puc pagar?
Si la compra es fa a la botiga online podeu pagar amb PayPal, amb Bizum o amb la teva targeta directament a través de la passarel·la de pagament de Redsys.
Hi ha un import mínim de comanda?
Sí, l’import mínim necessari per processar una comanda és de 40€ (iva inclòs). Despeses d’enviament excloses.

Tens algun altre dubte?

Contacta’ns utilitzant qualsevol de les maneres que posem a la teva disposició en la nostra secció de Contacte

Pere Artasu P.
Pere Artasu P.
Botiga en línia molt fàcil d'utilitzar, el producte és boníssim, i l'enviament ràpid, molt ben preparat. L'atenció al client és molt bona.
ALICIA F.
ALICIA F.
La qualitat del producte molt bó, pero va arribar a les 3 de la tarda,. Tenien que servir-lo dijous, van trucar que el servirien divendres entre 10 i 14 , vaig dir que bé pero que el volia per dinar.Una altre cosa seria millor que les ostres les entreguesiu sense cava, a més a més no ho dieu.
Helena R.
Helena R.
El peix te un aspecte excel·lent l ve envasat d’una manera pràctica . Bon servei
Montse S.
Montse S.
Molt puntuals al lliurament, molt ben conservat i presentat, envasat tot al buit individualment. Bona qualitat.
js_loader
Chat
Hola! Com podem ajudar-te? 🐟