Peixateria Online 611 633 813 info@peixacasa.cat

Preguntes Freqüents

Què es peixacasa.cat?

Peix a Casa és una Peixateria Online que parteix de la peixateria tradicional, la de tota la vida, la del producte fresc seleccionat de manera artesanal cada dia, amb productes de qualitat i productes de proximitat de les nostres costes.

Quin tipus de peix veneu?

Peix i marisc fresc de tota classe, majorment de les nostres costes. Ho preparem com ens ho demanis, envasat al buit, porcionat al teu gust i amb control extra ZERO ANISAKIS.

Que és el control Zero Anisakis?

Alguns peixos tenen més tendència a tenir-ho que d’altres que no en tenen. Nosaltres apliquem un primer control visual abans d’agafar el producte o peces de peix dels nostres proveïdors. Després un cop tallada i netejada la peça, passem tots els talls per una taula amb distints espectres de llum per tal de veure si hi ha algú Anisakis infiltrat i procedim a retirar-lo. Si en té molts procedim a descartar la peça i canviar-la per altra.

Tot això per la tranquil·litat de saber que poses en la teva taula un producte de qualitat amb totes les garanties.

El pes de cada producte es sense netejar?

Com sempre ha sigut en la peixateria tradicional, el pes del producte que pagues és sense manipular ni netejar. Així doncs, tingues en compte que el pes del peix net sempre és inferior. Segons tipus de peix i preparació la minva pot anar d’un 30% a un 60%.

Netegeu el peix?

Et netegem i preparem el peix com tu vulguis: a supremes, filetejat, a rodanxes, etc. Al costat de cada producte trobaràs un desplegable on seleccionar la preparació. Després en comentaris podràs dir-nos qualsevol cosa que vulguis afegir, com per exemple, que et posem la melsa o tinta de la sípia, o que et guardem els caps i espines per fer un fumet.

Si un producte no pesa exactament el pes que posa a la botiga online, cobreu el mateix?

Només pagues pel pes exacte. Segons la captura, la mida i pes pot variar. Intentem aproximar-nos al pes que posa a la pàgina. Si el preu final del tiquet és una mica superior, no hauràs de pagar res més. Si la diferència de pes és més gran a conseqüència de no trobar la mida i pes aproximat de la peça, rebràs una trucada per informar-te i dir-nos si estàs d’acord amb aquest canvi. Si el preu final del tiquet de preparació és inferior al total que has pagat, et retornarem la diferència en el mateix mètode de pagament amb què hagis fet la compra.

L’iva esta inclòs en el preu de la pàgina?

Tots els preus de la pàgina porten inclòs l’iva, que en el cas del peix i marisc és del 10%.

Com envieu el producte?

Tenim 2 tipus d’envasat: tradicional en bossa de buit de plàstic reciclat i reciclable, i envasat ECO/BIO en bosses de paper biodegradables i compostables. En tots dos envasats fem el buit, però en el cas de les bosses ECO/BIO de paper no queden igual que les tradicionals a causa del material amb què estan dissenyades. Això sí, el recobriment del biopolímer del seu interior fa que siguin impermeables i pugui conservar-se el producte en òptimes condicions.

Gairebé tot el peix i les seves preparacions van envasades al buit, tan tradicional com ECO. Alguns peixos com els seitons, que són més delicats, poden anar en safates amb tapa per mantenir-ne millor la qualitat i la textura.

El marisc principalment vaen malles de reixa amb safata i coixí absorbent per evitar que els líquids que perd, taquin la resta de productes.

D’altres, com els crustacis, van en safates amb tapa.

Com envieu els congelats?

Els productes congelats s’envien junt amb la resta de productes frescos en caixes isotèrmiques amb acumuladors de fred en el seu interior. Com el transport és refrigerat, aquests productes poden arribar, segons temps i distància: congelats, glacejats o descongelats.

Si ho vull per demà, fins quan tinc temps per fer la comanda?

Aquesta opció és només per enviaments a la majoria de poblacions de la província de Barcelona i tens temps fins a les 20:00 hores perquè t’ho portem l’endemà, encara que pots indicar-nos un altre dia d’entrega.

Per la resta de poblacions pots triar el dia que vulguis, però si demanes avui, el sistema el primer dia que us deixarà triar serà demà passat. Això és perquè agafem la comanda avui, la preparem l’endemà a la tarda amb producte del dia i ho reps unes hores després a casa teva, al matí l’endemà. Tingues en compte que dilluns no servim perquè no hi ha peix.

Quins dies i horaris feu servei a domicili?

Els dies amb servei a domicili són:

De dimarts a divendres de 10:00 h a 14:00 h o de 16:00 hs a 19:30 hs per a enviament propi o MRW província de Barcelona.

Dissabtes només enviaments propis a Barcelona i rodalia de 11:00hs a 14:00hs

Resta de poblacions de la península de dimecres a dissabtes de 10:00 a 13:00 hs amb SEUR FRIO ( Els enviaments amb SEUR FRED son entregats en 24 hores un cop preparada la comanda, encara que aquesta entrega, segons condicions de l’empresa de trasnport pot ampliar-se fins a 48h)

A quines poblacions serviu?

El servei a domicili propi de Peixacasa està disponible a: Badalona, Barcelona, Begues, Castelldefels, Cervelló, Corbera Llobregat, Cornellà Llobregat, Prat Llobregat, Esplugues, Gavà, Hospitalet Llobregat, Molins de Rei, Palma de Cervelló, Pallejà, Sant Adrià del Petons, Sant Boi, Sant Climent de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Santa Coloma de Gramenet, Torrelles de Llobregat i Viladecans.

A la resta de poblacions el servei es realitza amb MRW i Seur Frio.

El servi a domicili quin cost te?

Depèn de la població i l’import de la comanda:

A la província de Barcelona si la comanda és de més de 130€ l’enviament és gratis, si és entre 100€ i 129,99€ l’enviament és de 7,5€, i si és menys de 100€ l’enviament és de 10€.

A les províncies de Lleida, Girona i Tarragona, si la comanda és superior a 150€ l’enviament és gratis, si és d’entre 100€ i 149,99€ l’enviament és de 5€, i si és menys de 100€ l’enviament és de 10€.

A la resta de destins de la península, si la comanda és superior a 150€ l’enviament és gratis, si és d’entre 120€ i 150€ és de 7,5€, i si és menor a 120€ el preu de l’enviament és de 10€.

El càlcul del preu d’enviament es fa automàticament durant el procés de pagament en funció del codi postal.

Com puc pagar?

Si la compra es fa a la botiga online podeu pagar amb PayPal, amb Bizum o amb la teva targeta directament a través de la passarel·la de pagament de Redsys.

Hi ha un import mínim de comanda?

Sí, l’import mínim necessari per processar una comanda és de 40€ (iva inclòs). Despeses d’enviament excloses.

Tens algun altre dubte?

Contacta’ns utilitzant qualsevol de les maneres que posem a la teva disposició en la nostra secció de Contacte

Excel·lent
4.8
Mireia T.
Mireia T.
Enviament perfecte, puntual i molt ben presentat.Qualitat del peix molt bona!! Estem gaudint d’uns dies de peix mooooolt bons!!!!!Recomanable 100%!
Rocío
Rocío
Sempre molt bé!! Molt comode poder demanar aixi el peix de bona qualitat! Que t'arribi a casa tot envasat, tallat i net com ho demanes.
Roser Pou C.
Roser Pou C.
La comanda perfecte i el peix fantàstic! Moltes gràcies a totes les persones que ho fan possible! ♥️
Oriol
Oriol
Peix fresc "de peixateria", net i processat, però sense haver de fer cues i lliurat a casa puntualment. Millor impossible!
js_loader