Peixateria Online 611 633 813 info@peixacasa.cat

En Peix a Casa som experts en salmó. No tots són iguals, la procedència i els mètodes de producció i extracció són importants per la qualitat del producte. Per aquesta raó el nostre salmó és de 1a qualitat i t'ho podem portar aquesta setmana a un preu immillorable, gràcies a la gran quantitat de peces que ens demaneu cada dia. Aprofita ara i no ho deixis escapar! Fes clic AQUí  

Bacallà

S'estan mostrant 19 resultats

Bacallà fresc a Peix a Casa

El bacallà és un dels peixos més populars d’Espanya ia la majoria de la resta d’Europa des de fa almenys 200 anys. La seva carn blanca, brillant i de sabor dolç es pot cuinar de moltes maneres. El bacallà ha patit alguns ensurts de sostenibilitat al llarg dels anys, però com que és molt prolífic (una femella gran de bacallà pot pondre deu milions d’ous a l’any) sol recuperar-se. Venem filets, filets sense espines, bacallà fumat, palets de bacallà, així com galtes i llengües de bacallà, bacallà salat, ous de bacallà i fetge de bacallà.

Propietats nutritives del bacallà

Com la majoria dels peixos, el bacallà és una bona font d’àcids grassos omega 3 i omega 6. També és ric en vitamines B12 i B6, niacina, així com en vitamines E, A i C. És una bona font de fòsfor, potassi, seleni i altres minerals traça.

Obrir chat