Peixateria Online 611 633 813 info@peixacasa.cat

Ara podràs triar entre envasat al buit amb bosses de plàstic reciclat o envasat BIO amb bosses de paper 100% compostables i biodegradables. -Aptes per refrigerar i congelar -Mantenen la qualitat i conservació del producte sense buit -Barrera a la humitat i el greix -Es poden llençar al contenidor d’orgànic -Tintes certificades per a ús alimentari -Llibre d’al·lergògens -Llibre de PFAS -Llibre de substàncies derivades d’hidrocarburs -Certificat per OK Compost TÜV Àustria

Condicions Generals

1.Condicions generals de compra

Aquestes condicions generals de compra regulen l´adquisició, a través del lloc web PEIXACASA.CAT, respecte els productes oferts a la pàgina web.

PEIXACASA.CAT es un lloc web propietat de Javier Martín Melero CIF 37388219V que forma part del grup Hucamar Seafood SL

Aquestes son les dades de l´empresa responsable de la pàgina web:

Javier Martín Melero
DNI 37388219V
C/ Francesc Pi i Maragall 101 local 1
08850, Gavá

Per comprar a través de la web, cal que el client es registri com a usuari del portal i accepti les Condicions Generals. Aquesta acceptació significa l’acceptació expressa, plenai sense reserves de la totalitat de les condicions generals de compra en la versió publicada per La Peixateria de Montse en el moment de l´accés del client de la botiga virtual.

Els fulls oficials de reclamació restaran a disposició del clients a la seu de l´empresa o mitjançant comunicació al departament d´atenció al client a traves del correu electrònic peixacasa.cat@gmail.com o be al telèfon 611 633 813

Aquest comerciant es compromet a no permetre cap transacció que sigui il.legal, o es consideri per les marques de targetes de crèdit o el banc adquirent, que pugui o tingui el potencial de danyar la bona voluntat dels mateixos o influir de manera negativa en ells. Les següents activitats estan prohibides en virtut dels programes de les marques de targetes: la venda o oferta d´un producte o servei que no sigui de plena conformitat amb totes les lleis aplicables al comprador, banc emissor, comerciant, titular de la targeta o targetes.

A l’realitzar una compra a Peix a Casa serà incorporat a la llista de clients de Hucamar Seafood SL a la plataforma de email màrqueting Mailchimp. Mailchimp està acollit a l’acord EU-US Privacy Shield, aprovat pel Comitè Europeu de Protecció de Dades, pot veure la Política de Privacitat de Mailchimp en el següent enllaç: https://mailchimp.com/legal/privacy/.

Si ho desitja podrà donar-se de baixa de la nostra newsletter utilitzant el següent enllaç: https://peixacasa.us5.list-manage.com/unsubscribe?u=0cbf729b2648e7f703f964757&id=266c3ce8ca

2.Naturalesa de la botiga virtual

Els nostres productes es destinen a consumidors finals, en el sentit establert per la Llei 26/1984, del 19 de Juliol, per a la defensa dels consumidors i usuaris, i per tant per al consum propi del client o de les persones en nom de les quals el client ha d´estar legalment autoritzat per actuar.

El client ha de declarar ser major d´edat i disposar de la capacitat jurídica suficient per vincular-se per les presents condicions de compra o ha d´acceptar de forma expresa i sense excepcions que l´acces a la compra i el seu us de la web estan sota la seva responsabilitat.

La peixateria de Montse es reserva el dret de modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense previ avís, la presentació i configuració de la pàgina web, així com a suspendre-hi l ´acces de manera temporal o definitiva.

3. Registre en la web

Si el client accedeix per primera vegada a la web i vol realitzar una compra, haurà d´emplenar el formulari de registre al qual podrà accedir mitjançant l´ apartat “Registra´t”. A partir d´aquest moment, ja serà client de PEIXACASA.CAT

Els codis d’acces tenen caràcter personal i intransferible, i es obligació del client tenir-ne cura. A mes, el client es l’ únic responsable de la pèrdua, sostracció o utilització no autoritzada de la seva contrasenya i de les conseqüències que això se’n pugui derivar.

En qualsevol cas el client podrà accedir a les seves dades, modificar-les i cancel•lar-les a través de l’opció “el meu compte” que trobarà a PEIXACASA.CAT. A través d’ aquesta opció el client també podrà activar/desactivar la possibilitat de rebre e-mails, SMS o correu ordinari amb informació sobre PEIXACASA.CAT (promocions, avantatges, descomptes)

4. Assortiment de productes i aplicació de preus de PEIXACASA.CAT

PEIXACASA.CAT ofereix un variat assortiment de productes del mar i de viver. El client via online des del seu ordinador, tablet o smartphone, pot adquirir aquests productes sense desplaçar-se a la nostra botiga i amb lliurament a domicili.

PEIXACAS.CAT li garanteix el preu del dia en que es va fer la comanda, amb independència dels preus fixats a la botiga física aquell mateix dia o posteriors. També li garanteix el preu del moment de fer la comanda, sense tenir en comte el dia d´entrega sempre i quan sigui durant la mateixa setmana, o be, si la comanda s´ha fet entre divendres a dilluns, i la comada es per lliurar-la dimarts de la setmana següent.

Els preus de la botiga online inclouen l’ IVA.

PEIXACASA.CAT informa que la imatge dels productes que apareixen a la pagina web, pot variar de la dels productes de lliurament.

PEIXACASA.CAT es reserva el dret a modificar unilateralment i sense previ avis, els preus dels productes, així com eliminar-ne, substituir o cancel•lar de la venda algun producte, de forma temporal o definitiva.

Les ofertes tindran validesa segons s´estableixi en la mateixa web www.peixacasa.cat

5. Lliurament a domicili

La opció de lliurament a domicili permet lliurar la comanda on el client ens indiqui i en la franja horària seleccionada en les poblacions especificades al web.

El repartiment a domicili a la Barcelona i àrea metropolitana es fa mitjançant flota pròpia de vehicles completament equipats i isotèrmics per tal de que els productes arribin en les millors condicions. La resta de poblacions es fa amb empresa de transport.

Si hi hagués qualsevol imprevist en el lliurament de la comanda, ens posaríem en contacte a través del seu número de telèfon que li sol•licitem a l’ hora de fer el registre a la web, per trobar una solució.

Pel que fa als horaris de repartiment, cal tenir en compte que ens subministrem de matinada, preparem les comandes al matí i lliurem a la tarda en els enviaments propis en franja de 16.00 a 21:00h. Si li fos impossible estar durant aquest horari, pot especificar en comentaris les hores en les quals si es podrà realitzar el lliurament.

Amb empresa de transport els horaris de lliurament especificats són els que les pròpies empreses ens indiquen.

PEIXACASA.CAT no assumeix cap responsabilitat pel retard en el lliurament de les comandes quan aquest retard sigui culpa exclusiva del comprador o de la persona que n’ha respondre civilment.

Les despeses d’enviament seran de 6.5€ si la comanda es inferior a 50€ en Barcelona i àrea metropolitana, 70€ en la resta de poblacions de la província de Barcelona i 90€ en la resta de la península. Si la despesa en la comanda es igual o superior a aquests imports, l’enviament serà gratuit.

6.Devolucions

Segons el disposat a l’article 4 del Real Decret 1905/99, del 17 de desembre, el client disposarà d’un termini de fins a 7 dies hàbils per tal de resoldre el contracte, ja sigui per reclamacions o devolucions, sense penalització alguna al seu càrrec. Per productes peribles, aquest dret de devolució es limita a un màxim de 24 hores a comptar de del lliurament o la recollida de la compra.

7.Forma de pagament

L´import total de la comanda es pagarà prèviament a traves de la botiga online i mitjançant paypal, targeta de crèdit o Bizum. Un cop rebuda la comanda si el tiket final de pesatge es inferior al que has pagat, et retornarem la diferència en el mètode de pagament que hagis utilitza. Si l´import final es superior no tindràs que pagar res mes.

Si hi ha alguna peça que no compleix la mida i pes aproximat que es publica a la web o no hi ha d’algun producte, rebràs una trucada de l’equip de Peix a Casa per oferir-te distintes opcions: pagar diferència, reemborsament de l’import o canvi de producte.

8.Import mínim de la comanda

L’import mínim necessari per processar una comanda és de 35€, iva inclòs. Despeses d’enviament excloses.

Chat
Hola! Com podem ajudar-te? 🐟