Peixateria Online 611 633 813 info@peixacasa.cat

La temporada del SKREI dura molt poc i està a punt de finalitzar. Aprofita ara abans que s'acabi. Clic AQUI      

LES CISTELLES PREPARADES DE PEIX A CASA

A Peix a Casa, et presentem les cistelles de peix i marisc. Que son?

Son una manera ràpida i conjunta de fer una comanda per tipus de productes en un sol clic y sense recerques al web, a més tenen un 10% de descompte i pots variar-les com vulguis.

Per exemple, si en una cistella surt 1 sípia, podràs afegir-hi mes unitats, o be treure-les si no t´agrada aquest producte. Tenim 3 grans variants, les cistelles de receptes, les esportives o dietètiques i les mariscades

Cistelles esportives

Com ja saps, el peix és i ha sigut sempre un aliment molt important en molts tipus de dietes per les seves qualitats alimentaries, sobretot lliures de greixos i amb poques calories. A més, aquest productes, ens aporten vitamines A i D, així com magnesi, seleni i fosfor, imprescindible per tenir uns ossos i unes articulacions en bon estat. A més tot el peix i marisc, te un alt contigut en  proteïnes netes, beneficioses per als nostres músculs. A peix a casa tenim la cistella Runner enfocada entre d’altre beneficis a  la producció de col.làgen, y la cistella fitnes amb una equilibrada selecció de productes beneficiosos pel teu rendiment esportiu. Totes dues estan compostes de 6 productes per 6 apats setmanals. Pròximament farem una cistella PROTEICA, amb els productes que més proteïnes tenen en 100 grams de peix o marisc.

Cistelles de receptes i mariscades

Una forma ràpida i sense complicacions si no tens molt clar quina quantitat de cada peix o marisc has d´afegir per cuinar alguna de les receptes que et proposem. Es per això que tenim les cistelles de receptes preparades com la de paella o suquet de peix. Aquestes receptes son tal i com las fariem nosaltres a casa nostra y si t´agrada que algunes de les receptes porti més quantitat d´algun producte pots afegir-hi.

I per últim les mariscades, una selecció de productes del mar per a cada ocasió i amb un 10% de descompte.

Fer la comanda a la web és molt fàcil: primer, has de seleccionar els productes que vulguis comprar, després has de posar les teves dades i finalment pagar, ja sigui amb tarjeta o amb PayPal. En 24 hores rebràs el teu peix i marisc net i preparat com tu vulguis i amb el servei a domicili gratuït.

Per a qualsevol dubte, pots entrar a la nostre secció de Contacte, on trobaràs els nostres números de telèfon, la direcció de la botiga física al Mercat Municipal de la Plaça Europa de Viladecans, on podràs comprar altres productes frescos com carn, fruites i verdures.