Peixateria Online 611 633 813 info@peixacasa.cat

Portem moltes setmanes de pujades de preus del salmó a tot arreu. Això és a causa de l'alta demanda mundial amb països com la Xina que cada cop en consumeixen més, i part d'Amèrica del Sud i els Estats Units que estan comprant a Europa, ja que la producció de Xile aquest any ha sofert una davallada molt important. A Peix a Casa som experts en salmons, i no tots són iguals, ja que els seus mètodes d'extracció i producció són diferents segons d'on vinguin. És per aquesta raó que hem aconseguit un salmó excel·lent a un preu més baix. Clic AQUí per emportar-te un salmó de qualitat extra. APROFITA ARA!      

A LA BRETANYA FRANCESA, EL GRAN DESCONEGUT, EL MUSCLO BOUCHOT

El Musclo de Bouchot, és diferent, molt fi i deliciós. Petit i molt ple amb el seu punt de sal, menys salat que el musclo de Galícia. Són com els que gaudíem fa 30 anys de les nostres costes, on eren abundants i salvatges. La sobreexplotació els ha portat a l’extinció.

Però tenim l’alternativa ecològica i sostenible. El Musclo cultivat Bouchot reprodueix els mateixos sabors i característiques d’aquells Musclos de roca de fa temps.

I perquè? Doncs per que al igual que el musclo de roca, no sempre està envoltat d’aigua.

Ens arriba des de l’oest de França, on passa la meitat de la seva vida dins de l’aigua i l’altra meitat fora, gràcies a les marees tan amples que hi ha en les zones on es cultiva, marees com les del Mont St Michelle.

 

CURIOSITATS:

Els Bouchots són troncs de roure o de castanyer acabats en punta i clavats ben profunds en la sorra dels fons de les Badies. Tenen una grandària entre 2 i 6 metres de llarg i d’ells hi colguen les cordes amb les larves de musclo.