Peixateria Online 611 633 813 info@peixacasa.cat

Això és degut a l'alta demanda mundial, amb països com la Xina que cada vegada el consumeixen més, i els Estats Units està comprant-ho a Europa, ja que la producció de Xile aquest any ha patit una baixada molt important. A Peix a Casa som experts en salmó, i no tots són iguals, ja que els mètodes d'extracció i producció són diferents segons l'origen. Per aquesta raó i el gran volum de Kg que ens demaneu, hem aconseguit un salmó excel·lent a un preu més baix. Clica AQUÍ per emportar-te un salmó de qualitat extra. APROFITA ​​ARA!      

A LA BRETANYA FRANCESA, EL GRAN DESCONEGUT, EL MUSCLO BOUCHOT

El Musclo de Bouchot, és diferent, molt fi i deliciós. Petit i molt ple amb el seu punt de sal, menys salat que el musclo de Galícia. Són com els que gaudíem fa 30 anys de les nostres costes, on eren abundants i salvatges. La sobreexplotació els ha portat a l’extinció.

Però tenim l’alternativa ecològica i sostenible. El Musclo cultivat Bouchot reprodueix els mateixos sabors i característiques d’aquells Musclos de roca de fa temps.

I perquè? Doncs per que al igual que el musclo de roca, no sempre està envoltat d’aigua.

Ens arriba des de l’oest de França, on passa la meitat de la seva vida dins de l’aigua i l’altra meitat fora, gràcies a les marees tan amples que hi ha en les zones on es cultiva, marees com les del Mont St Michelle.

 

CURIOSITATS:

Els Bouchots són troncs de roure o de castanyer acabats en punta i clavats ben profunds en la sorra dels fons de les Badies. Tenen una grandària entre 2 i 6 metres de llarg i d’ells hi colguen les cordes amb les larves de musclo.