Peixateria Online 611 633 813 info@peixacasa.cat

Això és degut a l'alta demanda mundial, amb països com la Xina que cada vegada el consumeixen més, i els Estats Units està comprant-ho a Europa, ja que la producció de Xile aquest any ha patit una baixada molt important. A Peix a Casa som experts en salmó, i no tots són iguals, ja que els mètodes d'extracció i producció són diferents segons l'origen. Per aquesta raó i el gran volum de Kg que ens demaneu, hem aconseguit un salmó excel·lent a un preu més baix. Clica AQUÍ per emportar-te un salmó de qualitat extra. APROFITA ​​ARA!      

Des de que es va a donar a conèixer el Covid-19, més conegut com a CoronaVirus, la falta d’informació en alguns casos, ha fet que la por, ens obligui a canviar alguns hàbits o costums. També a prendre algunes mesures, que realment serveixen de ben poc.  Cal dir,  que encara que no hi hagi vacuna, els símptomes son  com els d’una grip o refredat i que te una mortalitat més baixa que la grip.  La forma de propagació es la mateixa que la d’aquestes malalties ja conegudes.

Les mesures més efectives que cal prendre  a nivell personal son:

1- Evitar el contacte amb persones malaltes,

2- Evitar tocar-se ull, nas i boca, per això es tan importat el rentat de mans.

3- Netejar i desinfectar els objectes i les superfícies que freqüentment  es toquen.

4- Si tens símptomes  fer us de mascaretes

En Peix a Casa en pres algunes mesures extres amb el personal,  com en mesures extres en els processos de preparació de comandes i  els protocols de seguretat alimentària.

A més en la secció de venta de peix i marisc de cara al públic  em instal.lat dispensadors de gel hidroalcohòlic per tal de que els nostres clients que ens visiten, pugin rentar-se les mans  si ho consideren convenient.

Tu com a client de Peix a Casa t’aprofites del servei a domicili com a mesura extra de protecció, ja que evites les aglomeracions de les grans superfícies,  a més, de les que prenem nosaltres en els processos de preparació i manipulació del producte. Son aquestes:

Les mesures extres que Peix a Casa està aplicant:

1-  Presa de temperatura corporal del personal abans  d’entrar a treballar

2-  Desinfecció profunda d´elements que el client pot tocar en la botiga física.

3- Instal.lació de dispensadors d’hidroalcohol per les mans per a clients i personal

4- Us de mascaretes en els processos d’envasat

Es cosa de tots minimitzar riscos i en Peix a Casa i La Peixateria de Montse ho tenim clar; la prevenció es la millor defensa contra el COVID-19.