Peixateria Online 611 633 813 info@peixacasa.cat

La temporada del SKREI dura molt poc i està a punt de finalitzar. Aprofita ara abans que s'acabi. Clic AQUI      

Llançament de la teva Peixateria Online de confiança PEIX A CASA

T’agradaria comprar el teu peix i marisc preferit per Internet i que te’l duguem a casa en un espai molt curt de temps? Doncs no estàs demanant res impossible: a partir d’ara tan sol hauràs d’entrar a la web, seleccionar els productes que t’interessin i pagar amb tarjeta o PayPal, que és un mètode modern però molt segur de pagar online, i en 24 hores rebràs la teva comanda.

Accedeix a una gran varietat de productes a preus molt competitius. Aquests veuràs que segons la setmana poden variar  segons les captures i la climatologia, però sigui el preu que sigui et garantim el preu just. A més, veuràs que disposem de cistelles de peix que et permetran fer amb un una única selecció, una comanda de varis productes seleccionats que a més tenen un descompte adicional per comprar aquesta cistella.

Què podràs trobar a la web?

· La botiga online, on et mostrem  tot el que tenim disponible en aquests moments dividit en 5 categories diferents: peix blau, peix blanc crustacis, mol.luscs, cefal.lopodes  i les cistelles.

· El blog, en el que trobaràs receptes amb peix i mariscs que agradaran a grans i petits, curiositats relacionades amb els peixos, la pesca i el mar  per a que puguis coneixer-los més i, també les novetats tant del servei que oferim com de la botiga online per a que puguis estar al dia de tot.

· La secció qui som: perquè ens agrada el que fem,  volem que tu, coneguis la nostra feina i les persones que la realitzen, per que, com el nostre client que ets, estiguis tranquil en tot moment. Per això, en aquesta secció podràs saber qui son les persones que hi son darrera de  Peix a Casa i podràs veure el lloc des d´on preparem les comandes, o si vols, podàs venir quan vulguis a fer-nos una visita y conèixer La Peixateria de Montse que hi es al mercat de Viladecans a la plaça Europa. Una proba més  per que Peix a Casa pugui ser la teva botiga online de confiança on puguis comprar el teu peix i marisc amb tota garantia i qualitat de producte.

· Ten qualsevol dubte?  Visita la  secció de preguntes freqüents o bé fes clic en contacte. En aquesta secció trobaràs les nostres dades de contacte, com el telèfon de la botiga online i el de la botiga física, la direcció postal i un formulari per si prefereixes que et escriguem un correu electrònic.

· I, per últim, les xarxes socials, el Facebook i Instagram, on et mostrem productes del dia, ofertes i promocions, a més d´altra mitjà per comunicar-te  amb nosaltres on ens podràs seguir i deixar comentaris.

Així que ja ho saps! Ja no tens excuses per menjar peix. Peix a Casa t´ho posa fàcil i t´ho porta a casa.

El nostres servei a domicili es de proximitat i de moment només servim  a VILADECANS, GAVÀ, SANT BOI, CASTELLDEFELS I SANT CLIMENT.