Peixateria Online 611 633 813 info@peixacasa.cat

Artesanals, fetes per nosaltres. Sense conservants, sense gluten, sense sal.      

SALMÓ ECOLÒGIC ESCOCÈS, la diferència en la qualitat i la cura

Wester Ross és una zona  remota i salvatge de les Hig Lands d’Escòcia. Una de les àrees menys poblades d’Europa. , en el nord-oest de les Terres Altes d’Escòcia, és salvatge, accidentat i remota. Una de les àrees més escassament poblades d’Europa. En aquest ambient natural tots els salmons Wester Ross són criats a mà en llacs marins.

Diàriament els aqüicultors, alimenten a mà i sense presses als salmons, utilitzant farina de peix orgànica i sostenible, procedent de retallades de peix destinat al consum humà.  Al no haver de dependre de la pesca salvatge, poden garantir el millor ràtio FIFO (peix requerit-peix obtingut) mundial.

El seu pigment natural és només obtingut únicament de la seva alimentació

Respecte a la cura, per exemple, per a minimitzar l’estrès, no manipulen el salmó en la mar i no usen antibiòtics, ni promotors del creixement, a més no conté organismes modificats genèticament.

Per a controlar malalties o els polls marins, usen làbrids, una solució pionera i natural. Un únic làbrid és capaç de mantenir fins a 100 salmons lliures de polls. Aquests peixos també són supervisats per al seu benestar.

La captura es realitza després de gairebé  2 anys d’una cura atenta, per part dels aqüicultors per a assegurar una textura ferma i un sabor suculent.

En un breu temps, després de la captura , el salmó és traslladat a les instal·lacions pròximes en la mateixa zona on són processats segons les preferències dels clients abans d’arribar a qualsevol lloc d’Europa en un termini màxim de 2 dies.

I en Peix a Casa t’ho portem aquest producte premium perquè puguis degustar aquest sabor excepcional alhora que poses el teu granet de sorra per a cuidar del medi ambient.

Pots comprar el salmó ecològic sencer o en paquets de 2 supremes de 200gr cadascuna.