Peixateria Online 611 633 813 info@peixacasa.cat

Artesanals, fetes per nosaltres. Sense conservants, sense gluten, sense sal.      

Peixateria online a Cornellá

Pescadería OnlineSi busques una peixateria a Cornellà has arribat al lloc indicat, disposem d´un marisc excel·lent i peix fresc a un bon preu. A Peixacasa només treballem amb producte de primera. El nostre negoci local i familiar està convenientment ubicat a Gavà, cosa que ens permet servir i lliurar comandes a tota la regió espanyola. Prova el nostre peix blau i peix blanc per comprovar la qualitat o emporta’t el nostre marisc a casa teva amb el nostre servei de repartiment. El marisc i el peix arriben frescos diàriament a la nostra botiga per poder oferir-los als nostres clients. Gaudeix d´una diversitat d´opcions de peix molt àmplia per a tots els capricis i preferències.

El millor marisc i peix fresc a Cornellá

Quan estiguis pensant a demanar peix a Cornellà de Llobregat, cal tenir en compte certes coses que són significatives. No només vols pescaters professionals que t’assessorin i coneguin molt bé el gènere, sinó que també vols estar segurs que la qualitat que compres és la millor i que ha passat per tots els controls sanitaris.

A on comprar peix a Cornellá

El nostre peix es tria a la llotja de Barcelona, ​​una de les més reconegudes a Espanya. Cada dia rebem a la nostra botiga gènere fresc perquè el puguis gaudir i cuinar al teu domicili o als restaurants a la teva zona. Si vols comprar peix a Cornellá, ara és molt fàcil i pots fer la teva comanda còmodament des de casa sense haver de moure’t i rebre’l quan et vagi bé.

R

Barcelona Província

Despeses d’enviament: 7,5€
Comanda superior a 75€: enviament 5€
Comandes superior a 120€: enviament GRATIS
R

Províncies de Tarragona, Lleida i Girona

Despeses d’enviament: 7,5€
Comanda superior a 100€: enviament 5€
Comanda superior a 150€: enviament GRATIS

R

Resta de províncies de la península

Despeses d’enviament 10€
Comanda superior a 120€: enviament 7,5€
Comanda superior a 150€: enviament GRATIS
R

Illes Balears

Despeses d’enviament 20€

PREU JUST

Si ens passem una mica de pes, no en pagaràs més. Si hi ha una diferència més gran o canvi de peça, rebràs una trucada per saber si hi estàs d’acord.

COMANDES EN 24 HORES

Fes la teva comanda fins a les 20:00h per si vols que t’ho portem al dia següent
al lloc ia la franja horària que prefereixis.

PROXIMITAT I QUALITAT

Cada dia seleccionem manualment el producte. Prioritzem la qualitat i l’origen per reduir al mínim la petjada ecològica.

ZERO ANISAKIS

Un cop tallada i netejada la peça, passem tots els talls a través d’una taula amb diferents espectres de llum per assegurar un 99% que estigui lliure d’anisakis.

Enviaments Peix a Casa - Peixateria Online

Més informació

A la nostra secció de Preguntes Freqüents trobaràs més informació sobre l’envasat del producte.