Peixateria Online 611 633 813 info@peixacasa.cat

Portem moltes setmanes de pujades de preus del salmó a tot arreu. Això és a causa de l'alta demanda mundial amb països com la Xina que cada cop en consumeixen més, i part d'Amèrica del Sud i els Estats Units que estan comprant a Europa, ja que la producció de Xile aquest any ha sofert una davallada molt important. A Peix a Casa som experts en salmons, i no tots són iguals, ja que els seus mètodes d'extracció i producció són diferents segons d'on vinguin. És per aquesta raó que hem aconseguit un salmó excel·lent a un preu més baix. Clic AQUí per emportar-te un salmó de qualitat extra. APROFITA ARA!      

ESPAGUETIS AMB GAMBA VERMELLA I SALMÓ

Aquesta recepta, ens la ha dit un bon amic i client de peix a casa. Al igual que ell, ens podeu enviar un correu  a info@peixacasa.cat amb el vostre plat. L´única condició es que aquest plat porti peix. Així doncs, comencem amb aquesta exquisida, però fàcil recepta.

Clica aquí i tindràs junts en una cistella els ingredients amb un 10% de descompte, i amb l´enviament gratis si poses el codi de cupo: ENVIAMENTGRATIS

Netegem, quitem les capes de fora dels alls tendres i els tallem molt fins, Els sofregim i  quan estiguin mig fregits, afegim la gamba vermella  pelada i els caps d´aquestes. Quan estiguin retirem els caps de les gambes i afegim el salmó o trosets.

No cal dir que mentrestant  fem tot això anem bullint la pasta.

Mentre es va fent el salmó amb la resta d´ingredients, agafem els caps de les gambes i les machaquem per treure-li el suc i ho afegim al sofregit d´alls, gambes i salmó. Per aprofitar millor el suc de les gambes, tirem una mica d´aigua als caps machacats i aquesta aigua amb el suc de la gamba ho afegim al sofregit. Salpebrem i mesclem amb la pasta. Si volem podem afegir-hi un raig d´oli cru per finalitzar.

Que aprofiti!!