Peixateria Online 611 633 813 info@peixacasa.cat

Ha sigut una temporada de moltes comandes i molt treball i us estem molt agraïts. Però es moment de fer un descans per tornar amb les piles carregades. Es per això que estarem tancats del 1 al 25 d'agost, encara que podràs seguir fent la teva comanda durant aquest periode i triar data d'entrega.  Bon estiu!      

ESPAGUETIS AMB GAMBA VERMELLA I SALMÓ

Aquesta recepta, ens la ha dit un bon amic i client de peix a casa. Al igual que ell, ens podeu enviar un correu  a info@peixacasa.cat amb el vostre plat. L´única condició es que aquest plat porti peix. Així doncs, comencem amb aquesta exquisida, però fàcil recepta.

Clica aquí i tindràs junts en una cistella els ingredients amb un 10% de descompte, i amb l´enviament gratis si poses el codi de cupo: ENVIAMENTGRATIS

Netegem, quitem les capes de fora dels alls tendres i els tallem molt fins, Els sofregim i  quan estiguin mig fregits, afegim la gamba vermella  pelada i els caps d´aquestes. Quan estiguin retirem els caps de les gambes i afegim el salmó o trosets.

No cal dir que mentrestant  fem tot això anem bullint la pasta.

Mentre es va fent el salmó amb la resta d´ingredients, agafem els caps de les gambes i les machaquem per treure-li el suc i ho afegim al sofregit d´alls, gambes i salmó. Per aprofitar millor el suc de les gambes, tirem una mica d´aigua als caps machacats i aquesta aigua amb el suc de la gamba ho afegim al sofregit. Salpebrem i mesclem amb la pasta. Si volem podem afegir-hi un raig d´oli cru per finalitzar.

Que aprofiti!!

Abrir chat