Peixateria Online 611 633 813 info@peixacasa.cat

Portem moltes setmanes de pujades de preus del salmó a tot arreu. Això és a causa de l'alta demanda mundial amb països com la Xina que cada cop en consumeixen més, i part d'Amèrica del Sud i els Estats Units que estan comprant a Europa, ja que la producció de Xile aquest any ha sofert una davallada molt important. A Peix a Casa som experts en salmons, i no tots són iguals, ja que els seus mètodes d'extracció i producció són diferents segons d'on vinguin. És per aquesta raó que hem aconseguit un salmó excel·lent a un preu més baix. Clic AQUí per emportar-te un salmó de qualitat extra. APROFITA ARA!      

SIPIA AMB CLOÏSSES I ESPÀRRECS BLANCS

Compra aquí tots el ingredients junts amb un 10% de descomte, fes click aquí.

Ara estem de temporada de molts productes de la terra i del mar. En aquest cas i en especial amb productes de proximitat com els espàrrecs blancs que es cultiven a Gavà, les sípies de platja de la nostra costa i les cloïsses de cultiu del Delta de l’Ebre. Es per aquesta raó que després de parlar amb el nostre amic Marcel, que té la fruiteria al nostre costat, i aconsellar-nos de com fer els espàrrecs blancs frescos, van decidir fer aquesta recepta deliciosa i baixa en calories.

Nosaltres la vam fer amb xirles perqué dissabte ens van esgotar genero no ens vam recordar d’ apartar-ne. A mes vam           afegir-hi escamarlans vius i llagostins….

INGREDIENTS 4 PERSONES

500 g de cloïsses de cultiu

1 kg de sípia

500 g d’espàrrecs blancs frescos. Si no hi trobes, en conserva també son bons.

4 alls grossos

1 ceba tendra

Julivert

1 got de vi blanc (una mica bo…)

Oli d’oliva verge extra, sal, pebre

Opcional

4 Escamarlans (vius millor)

8 llagostins frescos

COM PREPARAR

Primer de tot pelem la part de sota dels espàrrecs una mica i els bullim fins que estiguin tendres amb aigua i sal.

Mentrestant tallem la ceba molt petita i la sofregim. Afegim la sípia a daus i els alls trossellats molt petits i ho fregim tot juntament amb els escamarlans i els llagostins pelats. Després, un cop rentades una mica, posem les cloïsses, afegim un got de vi blanc i el julivert ben picat i tapem la paella.

Salpebrem al nostre gust.

Un cops s’hagin obert les cloïsses afegim els espàrrecs. En el nostre cas només vam utilitzat les puntes i vam reservar la resta del espàrrec per menjar sols en altra ocasió.

Que aprofiti!!

Compra aquí tots el ingredients junts amb un 10% de descomte, fes click aquí.