Peixateria Online 611 633 813 info@peixacasa.cat

Un clàssic per Setmana Santa als nostres plats és el bacallà. Ho tenim en totes les seves variants, fresc, salat, dessalat, en filets, lloms, esmicolats, brandades, croquetes, canelons... No deixis passar l'oportunitat i delecta el paladar amb un bon plat d'aquest peix. Per veure els productes fes clic AQUÍ      

SIPIA AMB CLOÏSSES I ESPÀRRECS BLANCS

Compra aquí tots el ingredients junts amb un 10% de descomte, fes click aquí.

Ara estem de temporada de molts productes de la terra i del mar. En aquest cas i en especial amb productes de proximitat com els espàrrecs blancs que es cultiven a Gavà, les sípies de platja de la nostra costa i les cloïsses de cultiu del Delta de l’Ebre. Es per aquesta raó que després de parlar amb el nostre amic Marcel, que té la fruiteria al nostre costat, i aconsellar-nos de com fer els espàrrecs blancs frescos, van decidir fer aquesta recepta deliciosa i baixa en calories.

Nosaltres la vam fer amb xirles perqué dissabte ens van esgotar genero no ens vam recordar d’ apartar-ne. A mes vam           afegir-hi escamarlans vius i llagostins….

INGREDIENTS 4 PERSONES

500 g de cloïsses de cultiu

1 kg de sípia

500 g d’espàrrecs blancs frescos. Si no hi trobes, en conserva també son bons.

4 alls grossos

1 ceba tendra

Julivert

1 got de vi blanc (una mica bo…)

Oli d’oliva verge extra, sal, pebre

Opcional

4 Escamarlans (vius millor)

8 llagostins frescos

COM PREPARAR

Primer de tot pelem la part de sota dels espàrrecs una mica i els bullim fins que estiguin tendres amb aigua i sal.

Mentrestant tallem la ceba molt petita i la sofregim. Afegim la sípia a daus i els alls trossellats molt petits i ho fregim tot juntament amb els escamarlans i els llagostins pelats. Després, un cop rentades una mica, posem les cloïsses, afegim un got de vi blanc i el julivert ben picat i tapem la paella.

Salpebrem al nostre gust.

Un cops s’hagin obert les cloïsses afegim els espàrrecs. En el nostre cas només vam utilitzat les puntes i vam reservar la resta del espàrrec per menjar sols en altra ocasió.

Que aprofiti!!

Compra aquí tots el ingredients junts amb un 10% de descomte, fes click aquí.