Peixateria Online 611 633 813 info@peixacasa.cat

A Peix a Casa som experts en salmó i no tots són iguals. Els mètodes de cria i captura són molt importants per la qualitat d'aquest. Durant aquesta setmana i gràcies a la gran quantitat de salmó que ens demaneu hem pogut aconseguir un preu immillorable amb qualitat prèmium. Per veure totes les varietats de salmó polsa AQUí  

Musclos amb salsa de vieira 12/16

3,95

Esgotat

SKU: 512 Categories: ,

MUSCLOS AMB SALSA DE VIEIRA 12/16 u.

DESCRIPCIÓ:

Els nostres musclos fregits amb salsa de vieira ofereixen una experiència gurmet inigualable. El fregit cruixent dels musclos es combina amb una exquisida salsa de vieira, rica en sabor i delicadesa.

INGREDIENTS:

Musclos, oli, tomàquet, all, llorer, espècies.

Pes net 110 g
Pes escorregut 70 g

VALOR NUTRICIONAL per 100g

Valor energètic:                  110kl
Greixos                                5.4g
de les quals saturades        0.8g
Hidrats de carboni                  4g
dels quals sucres                1.1g
Proteïnes                           11.3g
Sal                                      1.5g

ORIGEN:

Galícia

CURIOSITATS:

  • La salsa de vieira és típica de Galícia, on s’utilitzen en plats tradicionals com les vieires gratinades
  • Els musclos i les vieires utilitzats a les nostres conserves provenen de les costes de Galícia, reconegudes mundialment per la qualitat i frescor dels seus mariscs.

COM CONSUMIR:

  • Serveix-los com a tapa acompanyats d’una copa de vi blanc o cervesa, perfectes per compartir
  • Col·loca els musclos amb salsa de vieira sobre una llesca de pa, ruixat amb una mica d’oli d’oliva i alfàbrega
  • Utilitza els musclos com a farcit en un quiche o pastís salada juntament amb espinacs, ceba i formatge ratllat
Obrir chat