El Blog de Peix a Casa
Receptes de peix i marisco, idees, curiositats i novetats dels nostres serveis i la nostra peixateria online.
Articles més actuals
Comparativa: peix vs carn vermella durant la Setmana Santa
Durant la Setmana Santa, especialment el Divendres Sant, la tradició catòlica promou l'abstinència de carn vermella i afavoreix el consum de peix. Aquesta pràctica té arrels religioses, simbòliques, culturals i també nutricionals. A continuació, es presenta una...
Quin tipus de peix es menja per Setmana Santa?
Durant la Setmana Santa, les tradicions religioses i gastronòmiques s'entrellacen a la taula. Per motius litúrgics, l'abstinència de carn vermella es converteix en una pràctica comuna entre molts creients catòlics, cosa que dona pas al peix com a protagonista absolut...
¿Qué animal es un erizo de mar?
A primera vista, l'eriçó de mar sembla una petita bola espinosa encallada al fons marí. Però darrere d'aquesta aparença senzilla —i potser fins i tot intimidant— s'amaga una criatura fascinant, clau pels nostres oceans. Però... Quin tipus d'animal és realment? Com...
Els peixos més consumits durant la Setmana Santa
La Setmana Santa a Espanya no és només un període de fervor religiós i tradicions, sinó també un moment en què la gastronomia adquireix un paper protagonista. Un dels aspectes més destacats d’aquesta celebració és l’augment en el consum de peix, degut al costum...
Quan és l’època del bacallà skrei?
El bacallà skrei és una de les joies gastronòmiques de l’hivern. Aquest peix, apreciat per la seva carn ferma, blanca i de sabor inigualable, és una autèntica delícia que només està disponible durant un període limitat de l’any. El seu nom, "skrei", prové del noruec i...
Certificacions de peix a Espanya
El consum responsable de productes del mar és clau per a la sostenibilitat dels oceans i la preservació de les espècies marines. A Espanya, hi ha diverses certificacions que garanteixen la pesca sostenible i l'aqüicultura responsable. Però, què signifiquen aquests...
Gallineta o escórpora?
A simple vista, la galleta i el escopell poden semblar iguals a causa del seu color vermellós i el seu aspecte espinós, però no són el mateix peix. Tot i que tots dos pertanyen al mateix grup de peixos, els Scorpaeniformes, i comparteixen algunes similituds físiques,...
Què és l’escòrpora?
L’Escorpora, membre destacat de la família Scorpaenidae, comparteix amb els seus parents com el peix pedra i el peix lleó la capacitat de combinar un verí poderós amb un camuflatge excepcional. Aquest habitant dels mars que envolten Espanya s’ha guanyat un lloc...
Ofertes de la setmana
-
Oferta!
Salmó a rodanxes de 200g
3,99€El preu original era: 3,99€.3,49€El preu actual és: 3,49€.19,95€17,45€ /Kg -
Oferta!
Suprema de salmó (200g)
5,99€El preu original era: 5,99€.5,40€El preu actual és: 5,40€.
27,00€ /Kg -
Oferta!
Gamba llagostinera nº2 (250g)
3,99€El preu original era: 3,99€.2,99€El preu actual és: 2,99€.15,96€11,96€ /Kg -
Oferta!
Hamburguesa de Salmó, espàrrecs i teriyaki (100g)
4,30€El preu original era: 4,30€.3,99€El preu actual és: 3,99€. -
Oferta!
Potes negres de cranc L (500g)
14,95€El preu original era: 14,95€.12,95€El preu actual és: 12,95€.29,90€25,90€ /Kg -
Oferta!
Croquetes de brandada de Bacallà (6u.)
4,90€El preu original era: 4,90€.4,40€El preu actual és: 4,40€.
Destacats
Comparativa: peix vs carn vermella durant la Setmana Santa
Quin tipus de peix es menja per Setmana Santa?
¿Qué animal es un erizo de mar?
Les nostres guies
Pescado de temporada en España
Guía de los pescados y mariscos según la temporada en España para seguir una dieta saludable y sostenible.