Peixateria Online 611 633 813 info@peixacasa.cat

Artesanals, fetes per nosaltres. Sense conservants, sense gluten, sense sal.      

Hola! a Peix a Casa continuem treballant per oferir-te la millor qualitat i el millor servei amb més productes i més zones d’enviament.

Es per això que, per un costat em ampliat la varietat de productes de cara al Nadal i ja els deixarem de continu per la resta de l’any, encara que segons la disponibilitat i la temporada, uns els tindrem disponibles i d’altres no. Però no us preocupeu que si no es temporada ho posarem  en cada producte.

Per altra banda, estem a punt de ampliar la secció d´ELABORATS, on hi  inclourem conserves premium i delicatesen, que prèviamment ens em encarregat de provar… Un producte que et sorprendrà per la seva qualitat degut al seu origen (Galicia) i la cura en la manipulació i selecció del peix i el marisc que hi ha dins d’aquestes conserves.

Altra novetat, es que em ampliat zones d’ enviament a domicili dels nostres productes per tal de que més gent, pugui gauidir de la qualitat del millor peix i marisc sense moure’s de casa i a preus de mercat. Podeu consultar-les a la pàgina d´inici.

Recordar-te que nosaltres seleccionem el peix i marisc de manera personal com si fos per nosaltres,  per garantir-te el màxim de qualitat. A més ara també t’embassem al buit alguns productes per tal de que et sigui mes còmode consumir-los i conservar-los.

Esperem que aquestes novetats siguin del teu gust i continuarem treballant per ampliar productes i serveis.

Bones Festes!!

Peix a Casa!