Peixateria Online 611 633 813 info@peixacasa.cat

Portem moltes setmanes de pujades de preus del salmó a tot arreu. Això és a causa de l'alta demanda mundial amb països com la Xina que cada cop en consumeixen més, i part d'Amèrica del Sud i els Estats Units que estan comprant a Europa, ja que la producció de Xile aquest any ha sofert una davallada molt important. A Peix a Casa som experts en salmons, i no tots són iguals, ja que els seus mètodes d'extracció i producció són diferents segons d'on vinguin. És per aquesta raó que hem aconseguit un salmó excel·lent a un preu més baix. Clic AQUí per emportar-te un salmó de qualitat extra. APROFITA ARA!      

El salmó, amb el seu sabor distintiu i la seva rica textura, s’ha consolidat com un dels peixos més populars i versàtils en la cuina mundial. Ric en àcids grassos omega-3, proteïnes i vitamines, aquest peix no només és deliciós, sinó també increïblement beneficiós per a la salut.

Des de plats senzills i ràpids fins a creacions gourmet, el salmó ofereix un ventall de possibilitats culinàries que poden satisfer tant als paladars més exigents com a aquells que busquen un àpat saludable i nutritiu.

En aquest article, ens embarquem en un viatge culinari per descobrir les millors receptes de salmó de blogs gastronòmics. Hem recopilat una selecció de receptes que destaquen per la seva creativitat, sabor i facilitat de preparació.

Des del salmó al forn fins a plats innovadors que fusionen sabors de diferents cultures, aquestes receptes són una mostra de com aquest peix pot ser el protagonista de menjars memorables.

T’invitem a explorar aquestes receptes, cadascuna amb el seu propi caràcter i encant, que prometen portar la teva experiència culinària amb el salmó a un nou nivell.

Salmó a la llimona i mantega

Cuinar per Fuego en La Cocina

Salmó and salsa de taronja i anet

Cuinat per La cocina de Masito

Salmó glaçat amb all i mel

Cuinat per KAZAN

Salmó a la taronja

Cuinat per La cocina de la Metichara

Salmó al forn amb patates

Cuinat per Pedro