Peixateria Online 611 633 813 info@peixacasa.cat

Artesanals, fetes per nosaltres. Sense conservants, sense gluten, sense sal.      

En aquesta ocasió el restaurant Can Batllori de Viladecans ens presenta una recepta sana, fàcil de preparar i sobre tot boníssima. Una recepta de orada actualitzada als nous sabors que tant ens agraden, com la salsa teriyaky.

Desde fa uns mesos, Can Batllori a posat de rellevància els seus menús d’entre setmana, que no tenen res a veure amb el que estem acostumats en altres establiments.  El resum seria,  plats gourmet de carta, traslladats al menú d’entre setmana. Els productes seleccionats i de proximitat formen part del seu menú. A més han creat el servei GourmetDelivery, perquè puguis tastar a casa teva o al treball aquests plats. Can Batllori s’ha reinventat i ha sabut fer-se un forat en la competida franja dels dinars entre setmana amb qualitat i nous sabors.

Aquí tens la recepta per a 2 persones de Celia del Restaurant Can Batllori

2 orades de uns 500g filetejades

1 paquet de fideus xinesos

1 ceba

1 pastanaga

1/2 pebrot vermell

2 rames d’api

250 grams de xampinyons

Salsa teriyaki

Fiquem al forn les orades filetejades a 180ºC durant 15 minuts, salpebrades i col.locades a lloms un damunt de l’altre respectant la forma del peix.

Mentrestant preparem  els fideus que els bullirem i reservarem amb una mica d’oli un cop escorreguts.

En una paella amb una mica d’oli saltejarem les verdures tallades en juliana removent constantment fins obtenir el punt de cocció desitjat, mes cuites o mes cruixents. Afegim els fideus, la salsa teriyaki i emplatem.

Posem de base els fideus amb les verdures i al damunt els filets de orada i decorem amb una mica de sesam pel damunt.

El Petit Can Batllori 

C/ Ernest Lluch 12, Viladecans. Reserves 610256597