Peixateria Online 611 633 813 info@peixacasa.cat

Portem moltes setmanes de pujades de preus del salmó a tot arreu. Això és a causa de l'alta demanda mundial amb països com la Xina que cada cop en consumeixen més, i part d'Amèrica del Sud i els Estats Units que estan comprant a Europa, ja que la producció de Xile aquest any ha sofert una davallada molt important. A Peix a Casa som experts en salmons, i no tots són iguals, ja que els seus mètodes d'extracció i producció són diferents segons d'on vinguin. És per aquesta raó que hem aconseguit un salmó excel·lent a un preu més baix. Clic AQUí per emportar-te un salmó de qualitat extra. APROFITA ARA!      

MANDONGUILLES DE LLUÇ 

INGREDIENTS

300 g de filets de lluç

1 ou

1 panet o troç de pà

1 julivert picat (millor fresc)

1 got de llet

1 taça de farina

Per la salsa

2 cullerades de salsa de tomaquet

1 ceba

1 all

1 guindilla

1/2 got de caldo vegetal

1 julivert picat

oli d’oliva, sal, pebre

1- Picar la ceba i sofregirla amb l’oli, el all i la guindilla sense que arribi a daurar-se. Incorporar la salsa de tomaque y el julivert i diluir amb el caldo. Coure uns minuts, rectificar de sal i pebre y retirar del foc.

2-Desfer el pa i estobar-lo amb la llet. Ho eixuguem i ho triturem amb la batidora o picadora junt amb el lluç. Afegim l’ou batut el julivert, la sal i el pebre i ho remenem fins que estigui ben mesclat.  Fem boletes de la mida d’una nou, les enfarinem i les fregim

3-Les posem damunt de paper absorbent per treure-lis l’excés d’oli. Després les ajuntem amb la salsa, afegim el caldo restant i deixem que prenguin gust a foc lent durant uns 5 minuts. Com a extra podem afegir unes cloises de cultiu i unes gambes vermelles pelades, de les que avanç haurem aprofitat els caps per treure-lis el suc i afegir a la salsa si volem mes gust a mar o marisc. Si volem un plat únic mes complert podem acompanyar-les amb arròs normal o basmati.

Recepta de Cristina Contreras