Peixateria Online 611 633 813 info@peixacasa.cat

Portem moltes setmanes de pujades de preus del salmó a tot arreu. Això és a causa de l'alta demanda mundial amb països com la Xina que cada cop en consumeixen més, i part d'Amèrica del Sud i els Estats Units que estan comprant a Europa, ja que la producció de Xile aquest any ha sofert una davallada molt important. A Peix a Casa som experts en salmons, i no tots són iguals, ja que els seus mètodes d'extracció i producció són diferents segons d'on vinguin. És per aquesta raó que hem aconseguit un salmó excel·lent a un preu més baix. Clic AQUí per emportar-te un salmó de qualitat extra. APROFITA ARA!      

Anxoves de Santoña (Doble octavillo)

11,50

SKU: 258 Categoria:

ANXOVES DE SANTOÑA  (CANTABRIA) 

De Solano Arriola, producte Premium

Doble octavilla o quarto club. De 14 a 16 peces amb oli d’oliva. Uns filets d’anxoves gourmet i premiades any rere any al millor elaborador Europeu.  Manipulades a ma i elaborades de manera totalment artesanal i amb una curació de mesos abans d’envasar-les.

Amb un sabor únic i sense cap, però cap  espina ni restes de pell. Quan les provis no voldràs tornar a menjar altra anxova. A nosaltres ens va passar.  T’arrisques a tastar-les?

Llauna de 100g amb oli d´oliva