Peixateria Online 611 633 813 info@peixacasa.cat

Portem moltes setmanes de pujades de preus del salmó a tot arreu. Això és a causa de l'alta demanda mundial amb països com la Xina que cada cop en consumeixen més, i part d'Amèrica del Sud i els Estats Units que estan comprant a Europa, ja que la producció de Xile aquest any ha sofert una davallada molt important. A Peix a Casa som experts en salmons, i no tots són iguals, ja que els seus mètodes d'extracció i producció són diferents segons d'on vinguin. És per aquesta raó que hem aconseguit un salmó excel·lent a un preu més baix. Clic AQUí per emportar-te un salmó de qualitat extra. APROFITA ARA!      

Seitons en vinagre amb oli d’oliva (250g)

6,90

SKU: 265 Categoria:

SEITONS EN VINAGRE AMB OLI D’OLIVA (250g)

Pescats al Mediterrani en concret al Mar d’Alboran. Preparats a diari per Pesquemar a Antequera (Malaga).

Els seitons en vinagre amb oli d’oliva es renten i es preparen de manera artesanal, amb all i julivert i conservats amb oli d’oliva amb garantia i qualitat alimentaria.

Pes escorregut 200g, sense aditius ni conservants.

Caducitat de 2 a 3 mesos segon indica a l’envàs.

Nutrients Quantitat

Energia 138
Proteïna 20.60
Greix Total (g) 6
Colesterol (mg) 69
Glúcids 0.50
Nutrients Quantitat
Fibra (g) 0
Calci (mg) 28.20
Ferro (mg) 1
Iode (µg) 20
Vitamina A (mg) 31.90
Vitamina C (mg) Tr
Vitamina D (µg) 7
Vitamina E (mg) 0.02
Vitam. B12 (µg) 1.90
Folato (µg) 8.70

També, si tens una mica de temps i t’agrada  fer els teus propis seitons pots seleccionar el nostre Seitó Gran y t’ho possem facil, neteja els seitons del cap a la tripa i quedaràn els lloms amb la cua,posar al congelador per el tema del anisakis.

una vegada descongelat  prepareum per mig quilo de seitons 150 ml de vinagre, 50 ml d’aigua  i una mica de sal.cobrim amb la marinada els seitons amb la pell cap a baix. y en unos 4/6 hores el seitons estaràn llestos per fer el vermut.