Peixateria Online 611 633 813 info@peixacasa.cat

Portem moltes setmanes de pujades de preus del salmó a tot arreu. Això és a causa de l'alta demanda mundial amb països com la Xina que cada cop en consumeixen més, i part d'Amèrica del Sud i els Estats Units que estan comprant a Europa, ja que la producció de Xile aquest any ha sofert una davallada molt important. A Peix a Casa som experts en salmons, i no tots són iguals, ja que els seus mètodes d'extracció i producció són diferents segons d'on vinguin. És per aquesta raó que hem aconseguit un salmó excel·lent a un preu més baix. Clic AQUí per emportar-te un salmó de qualitat extra. APROFITA ARA!      

Caçó / Caella en adob 500g

8,00

SKU: 266 Categoria:

CAÇÓ / CAELLA EN ADOB

 

Descripció:

El Caçó, és un peix de la família dels esquals o taurons, que es troba fàcilment i a bon preu als mercats, si bé, la majoria de les vegades prové de congelat, tot i que aquí ho tens fresc i en adob. La seva carn blanca i sucosa, és idònia per a consumir arrebossat, en tacs o delícies.

La Caella és un peix de la mateixa família que el Caçó, tots dos tenen una carn blanca i amb una part central cartilaginosa. La Caella adulta té unes dimensions d’uns 3 metres de llarg, a diferència del caçó adult que té de mida entorn els 2 metres.

 

Origen / Habitat:

Tant el Caçó com la Caella provenen de les costes del sud d’Espanya, més concretament de les costes de Cadis.

 

Curiositats:

El Caçó no sempre és fàcil trobar-lo  a les costes andaluses i això dificulta a vegades que puguem abastir-nos. Però no hi ha cap problema, ja que quan això passa venem Caella en adob, un peix amb una similitud molt gran al Caçó i que el seu sabor de la carn no té res a envejar a aquest últim.

 

Valor nutricional:

El resum nutricional que podem trobar per 100 g d’aquest producte és el següent:

Calories: 170 Kcal.

Greixos: 8,35 gr.

Carbohidrats: 8,25 gr.

Proteïnes: 15,47 gr.

 

¿Com es pot cuinar?

El nostre Caço / Caella en adob segueix la recepta tradicional andalusa de Cadis que tracta de ficar la carn en una barreja d’alls, espècies vàries i vinagre blanc durant un període de 4 a 8 hores per finalitzar amb l’arrebossat.

El pots conservar a la nevera durant el temps de caducitat que indica a l’envàs. A continuació et mostrem com pots preparar un plat exquisit:

Ho posem damunt un paper absorbent, emplatem i…A gaudir!!

No esperis més i emporta’t el nostre Caçó / Caella en adob al millor preu!!

 

SOBRE EL NOSTRE SERVEI

Preparació: Tenim distints tipus segons el peix o marisc escollit. Clica al desplegable i tria una opció. També podràs deixar comentaris de les preparacions o del que tu vulguis al final del procés de compra.

Minvament: Recorda que el pes és per peça o peces senceres sense netejar. Igual que en la peixateria tradicional sempre hi ha un minvament de pes un cop netejat el producte.

Preu just: pagaràs només pel pes exacte de la comanda! Sempre intentem aproximar el pes de cada peça, si ens passem una mica, no pagaràs res més.
Si no trobem alguna peça del pes aproximat i aquesta és més gran o més petita, rebràs una trucada de l’equip de Peix a Casa per informar-te i així poder decidir quina opció en vols: Pagar la diferencia, reemborsament de l’import o canvi de producte.

Cada dia ens proveïm de peix i marisc majoritàriament de les nostres costes, afavorint el nostre entorn (Km0) i la qualitat dels nostres productes.

La nostra peixateria en línia és de proximitat i donem servei molt a prop teu encara que a la resta de la península també.
PEIXACASA.CAT és una marca registrada.

Prova’ns i serem la teva peixateria de confiança!