Peixateria Online 611 633 813 info@peixacasa.cat

Artesanals, fetes per nosaltres. Sense conservants, sense gluten, sense sal.      

MERAVELLES DE CAL MINGO AMB EL SALMÓ FRØYA

Avui us presentem al nostre blog 3 receptes amb els lloms prèmium de Salmó Frøya, especial per sushi. En aquesta ocasió les receptes són de Domingo Morilla, xef del restaurant Cal Mingo.

Cal Mingo, té una llarga trajectòria des del 1988. Primer situat a Castelldefels i anys més tard traslladat a la Masica de Can Calderón de Viladecans, restaurada i amb uns bonics jardins i terrassa. Tranquil·litat assegurada per prestar atenció al que és important: Els seus menjars.

La seva cuina aposta per una banda per plats tradicionals elaborats i estacionals, molt lligats al producte de temporada i proximitat, i per altra banda juga amb plats més trencadors de cuina més actual i experimental.

En aquesta ocasió, li vam fer arribar uns lloms de salmó Frøya, que trobaràs aquí,  perquè els transformés en alguna recepta que delectés de forma nova els nostres paladars. La nostra sorpresa va ser que ens va preparar 3 plats diferents dels quals us passem a mostrar i detallar … Tot molt “healthy”!

Aquestes receptes sens dubte les podem classificar com les MERAVELLES DE CAL MINGO AMB EL SALMÓ FRØYA.

En la actualitat estan treballant i fent menjar per enviament a domicili i per emportar.

Us recordem que en l’actualitat amb la COVID19 l’hostaleria es un dels sectors mes perjudicats i per això des de Peix a Casa  els hi donem tot els el nostre suport per continuar. De moment  tindrem que esperar una mica, però en quant poguem tornarem als bars i els restaurants.

Ànims!!

 

AMANIDA DE COUS-COUS AMB PICADET DE
SALMÓ FRØYA Y GELATINA DE TOMÀQUET I ALFÀBREGA

 

 

AMANIDA D’ENDÍVIES, NOUS, POMA I
SASHIMI DE SALMÓ FRØYA AMB AMANIMENT DE MEL Y LIMA

 

ROTLLETS DE SALMÓ FRØYA FARCITS  DE CREMA
DE FORMATGE TENDRE DE CABRA AMB FESTUCS