Peixateria Online 611 633 813 info@peixacasa.cat

Artesanals, fetes per nosaltres. Sense conservants, sense gluten, sense sal.      

Hola amics, en aquesta nova entrada del blog, us oferim una recepta d’ un peix que coneixíem, però que mai havien provat.Es tracta de la truita asalmonada. El seu gust es entre el salmó i la truita de tota la vida i te una textura mes delicada que aquesta. A continuació us expliquem com les vam fer. Una recepta fàcil i ràpida i que a mes utilitza un peix sostenible ja que aquest es d’aqüicultura. Aprofita ara i compra-les en la nostra peixateria online a un preu de només 3,50€ la peça de 400g i escolleix la preparació ne sense espines.

Recepta de Truita asalmonada al forn per a 4 persones

4 truites

4 patates

1 ceba gran

2 Tomaquets

200 grams de bacon

1 got de vi blanc

2 ramillets de romaní

Sal, pebre i oli d´oliva

Primer pelem les patates i les tallem a daus, les fiquem en un bol o tupper amb el vi, sal, pebre i el romaní al microones a màxima potència 7 minuts.

Escalfem el forn a 180 graus.

Mentrestant posem oli al fons de la safata del forn, agafem les truites i les omplim de bacon, abans haurem salpebrat les truites, i tancades les posem a la safata.  Al seu costat posem les patates mig cuites del microones amb el caldo, la seva tallada en juliana o daus i els tomàquets.

Salpebrem tot  i afegim oli d´oliva pel damunt.

Ho cuinem uns 35 minuts o fins que veiem que la pell de la truita s´ha daurat.

Que aprofiti!