Peixateria Online 611 633 813 info@peixacasa.cat

Un clàssic per Setmana Santa als nostres plats és el bacallà. Ho tenim en totes les seves variants, fresc, salat, dessalat, en filets, lloms, esmicolats, brandades, croquetes, canelons... No deixis passar l'oportunitat i delecta el paladar amb un bon plat d'aquest peix. Per veure els productes fes clic AQUÍ      

Segur que quan ens has vist, ha pensat: Una peixateria Online?! …. Doncs si ! Els temps canvien…

Hi ha sectors als quals els costa més canviar la seva forma de vendre i de tractar amb el client. Unes vegades per mandra, altres per requisits tècnics i la més important perquè el mercat encara no demanda aquest producte en massa a través d’internet. Raó de més per que algú comenci a fer-ho…. no?

Al consumidor, en productes frescos,  és on més li costa comprar per internet. El motiu principal és la desconfiança en comprar un producte que no tenim davant, que no podem tocar o olorar.

És més que raonable,  ja que en el comerç presencial en botiga física, sempre hi ha hagut comerços on el tracte, la professionalitat i les bones pràctiques davant d’una client no han estat correctes. Son aquells comerços en els que diposites la teva confiança però mes aviat que tard te la acaben fent.

Llavors penses…: Com puc confiar en comprar un producte fresc i de qualitat per internet si ja presencialment en botiga física me l’han intentat colar? Es aquesta sensació de desconfiança quan compres per primera vegada en un comerç que no coneixes, i que si es online s’accentua encara més.

Nosaltres t’entenem i es per això que a continuació t’explicarem com treballem per tal de que confiïs en la nostra professionalitat i la qualitat del peix i marisc que venem.

A Peix a Casa  la nostra màxima és la satisfacció de client i per això que ens esforcem cada dia perquè el peix i marisc que ens demanes sigui molt fresc i de qualitat i aquest, arribi a tu, en condicions immillorables.
És per això que tot seguit t’expliquem el procés de selecció, manipulació i envasat del producte per donar-te la confiança suficient perquè ens provis amb total tranquilitat.

1- Cada dia ens subministrem dels productes que han de sortir en les comandes d’aquell mateix dia.

2 – No treballem amb estocs

3 – Seleccionem cada dia de manera visual i manualment cada peça que ens demanes

4 – Preparem el teu producte segons hagis triat. Sense espines, sense pell, a rodanxes, supremes … Igual que a la peixateria.

5 – Envasem al buit el 90% del producte. Hi ha alguns que per la seva delicadesa l’envasament a el buit no és possible.

6 – Personalització de talls i envasats en les racions que ens demanis. Només cal  deixar una nota en comentaris o també pots enviar-nos un mail, whatsapp o trucar al 611 633 813

7 – ZERO ANISAKIS,  GARANTIT. És un control extra sobre el producte per descartar peces amb anisakis. Primer és el control visual i manual descartant peces que el tinguin avans d’adquirir-lo. Després passem tots els nostres talls per una taula especial amb diferents espectres de llum. Amb això ens assegurem un 99% que els peixos susceptibles de poder tenir anisaki, no el tinguin i posis a la teva taula un producte de qualitat amb totes les garanties.

8 – Transport en vehicles isotèrmics propis. Cuidem el producte i és per aquesta raó que som nosaltres mateixos els que et portem la teva comanda, aportant un valor afegit al lliurament  i la cura del producte servit.

9 – Tot el teu peix i marisc va envasat i en caixes isotèrmiques. En el seu interior hi afegim acumuladors de fred per a la seva conservació extra. Així si no ets tu el que recull la comanda o t’ho portem a la feina, garantim que estarà fresc més temps fins que ho col·loquis a la nevera.

AVANTATGES DE COMPRAR A PEIXACASA

1- Estalvies temps, perquè comprar a Peix a Casa és fàcil, ràpid i còmode

2- Et beneficies de la qualitat d’un producte fresc del dia perquè no tenim estocs i ens subministrem sota comandes

3- Sense olors ni líquids a la nevera per l’envasat a el buit

4- Millores a la conservació de l’peix

5- El teu peix ocuparà menys espai a la nevera perquè va envasat en còmodes bosses o safates apilables.

6-   Zero Aniakis.

7 – Preus de Mercat. No son ni cars ni barats, posem els PREUS JUSTOS per la qualitat i servei. Consell: Desconfia del preus baixos o fora de mercat, això es producte que volen treure’s de sobre per alguna raó.

8 – Ganes temps per a tú i evites els riscos de zones amb aglomeracions de gent pel tema del Covid-19.  Pots clicar aquí per veure un post sobre seguretat alimentaria en Peix a Casa pel  Coronavirus

CUIDEM EL MEDI AMBIENT
Si vols, podràs retornar la caixa isotèrmica per poder reutilitzar-la, si aquesta està en condicions per un altre us.  Sinó la retornes només et demanem que la llencis al contenidor groc a l’igual que els plàstics dels envasos.
El nostre producte a dia d’avui no és possible envasar en envasos biodegradables ja que amb la humitat, els envasos, es destruirien de seguida. A més no hi ha bosses d’envasat al buit biodegradables o compostables.
Tot i així, hi ha prou amb reciclar tots els envasos i donar-los més vides si van al contenidor groc.
En el nostre compromís per tenir cura del medi ambient, ja que d’ell depenen els nostres recursos marins, estem constament buscant i estudiant alternatives per optimitzar els residus que generem i adaptant els nostres envasats a les novetats que el sector de  packagin ens ofereixi.

Esperem que els dubtes que tenies a l’hora de comprar peix i marisc per internet s’hagin aclarit i ens provis. Segur que repeteixes i ens recomanes. Pots mirar les opinions a Google, a Facebook o Instagram.

I recorda, Peix a Casa,  Peixateria Online només hi ha una, aquestes son les nostres URLs:

www.peixacasa.cat   i     www.peixacasa.es

Peix a Casa es confiança!!