A Peix a Casa som experts en salmó i no tots són iguals. Els mètodes de cria i captura són molt importants per la qualitat d'aquest. Durant aquesta setmana i gràcies a la gran quantitat de salmó que ens demaneu hem pogut aconseguir un preu immillorable amb qualitat prèmium. Per veure totes les varietats de salmó polsa AQUí
Carabiners
Mostrant l'únic resultat
Comprar Carabiners Online
El carrabiner és un crustaci de la família de les gambes i els llagostins, encara que destaca perquè la seva mida és superior. A nivell visual trobareu un marisc amb un intens color vermell fosc, de cap allargat i amb un cos alt i aixafat de forma lateral. Té llargues antenes i els exemplars més grans poden arribar a assolir una mida de 30 cm.
Aquest crust procedeix de les costes de la zona sud de la península i habita en zones de fons de sorra i fang a un nivell de profunditat d’entre els 500 i els 2000 metres. . No s’ha de confondre amb el conegut com a llagostí morú, que és d’aparença similar, però amb una qualitat culinària menor.
El carrabiner a la cuina destaca per aportar sabors forts i rics a qualsevol plat. El seu ús habitual en arrossos caldosos, per també a la planxa. El seu cap s’utilitza en l’elaboració de crema, sopes i salses gràcies al sabor particular que aporta. En un quilogram de carrabiners solen entrar una quantitat variable d’exemplars en funció del pes i s’envia congelat per afavorir la conservació fins que arribi als teus fogons.
Valor nutritiu del carrabiner
El carrabiner és un aliment amb una aportació nutritiva molt interessant per a adults i nens que destaca pel següent:
- Un total de 106 calories per 100 grams de porció comestible (60 % de cada carrabiner aproximadament)
- Conté un 20 % de proteínes, un 1 % de carbohidrats, un 2 % de greixos i un 76 % d’aigua.
- Minerals: conté potassi, fósfor, magnesi, calci i, en menor mesura, zinc i ferro.
- Vitamines: niacina, vitamina E, riboflavina, tiamina, vitamina B6, vitamina A, àcid fólic i vitamina B12.
Preu quilo carrabiners
Els carrabiners se solen comprar en quantitats mínimes d\’un quilogram per al seu ús en receptes i elaboracions. El rang de preus d’un quilogram de carrabiners parteix des dels 130 euros el quilo del carrabiner convencional, que inclou entre 16 i 22 peces, fins als 150 euros el quilo del carrabiner de mida més gran, amb un total d’entre 8 i 12 peces de mitjana.