Peixateria Online 611 633 813 info@peixacasa.cat

Carabiners

Mostrant l'únic resultat

Comprar Carabiners Online

El carrabiner és un crustaci de la família de les gambes i els llagostins, encara que destaca perquè la seva mida és superior. A nivell visual trobareu un marisc amb un intens color vermell fosc, de cap allargat i amb un cos alt i aixafat de forma lateral. Té llargues antenes i els exemplars més grans poden arribar a assolir una mida de 30 cm.

Aquest crust procedeix de les costes de la zona sud de la península i habita en zones de fons de sorra i fang a un nivell de profunditat d’entre els 500 i els 2000 metres. . No s’ha de confondre amb el conegut com a llagostí morú, que és d’aparença similar, però amb una qualitat culinària menor.

El carrabiner a la cuina destaca per aportar sabors forts i rics a qualsevol plat. El seu ús habitual en arrossos caldosos, per també a la planxa. El seu cap s’utilitza en l’elaboració de ​​crema, sopes i salses gràcies al sabor particular que aporta. En un quilogram de carrabiners solen entrar una quantitat variable d’exemplars en funció del pes i s’envia congelat per afavorir la conservació fins que arribi als teus fogons.

Valor nutritiu del carrabiner

El carrabiner és un aliment amb una aportació nutritiva molt interessant per a adults i nens que destaca pel següent:

  • Un total de 106 calories per 100 grams de porció comestible (60 % de cada carrabiner aproximadament)
  • Conté un 20 % de proteínes, un 1 % de carbohidrats, un 2 % de greixos i un 76 % d’aigua.
  • Minerals: conté potassi, fósfor, magnesi, calci i, en menor mesura, zinc i ferro.
  • Vitamines: niacina, vitamina E, riboflavina, tiamina, vitamina B6, vitamina A, àcid fólic i vitamina B12.

Preu quilo carrabiners

Els carrabiners se solen comprar en quantitats mínimes d\’un quilogram per al seu ús en receptes i elaboracions. El rang de preus d’un quilogram de carrabiners parteix des dels 130 euros el quilo del carrabiner convencional, que inclou entre 16 i 22 peces, fins als 150 euros el quilo del carrabiner de mida més gran, amb un total d’entre 8 i 12 peces de mitjana.