Peixateria Online 611 633 813 info@peixacasa.cat

A Peix a Casa som experts en salmó i no tots són iguals. Els mètodes de cria i captura són molt importants per la qualitat d'aquest. Durant aquesta setmana i gràcies a la gran quantitat de salmó que ens demaneu hem pogut aconseguir un preu immillorable amb qualitat prèmium. Per veure totes les varietats de salmó polsa AQUí  

Agulla amb oli d’oliva

2,95

6 en estoc

SKU: 507 Categories: ,

AGULLA AMB OLI D’OLIVA

DESCRIPCIÓ:

La nostra agulla amb oli d’oliva és una conserva gurmet elaborada amb peix seleccionat de les costes gallegues. La carn tendra i el sabor suau realcen amb el millor oli d’oliva, creant un equilibri perfecte entre tradició i qualitat.

INGREDIENTS:

Agulla, oli d´oliva, sal.

Pes net 115 g
Pes escorregut 81 g

VALOR NUTRICIONAL per 100g

Valor energètic:            180kl
Greixos                          9.1g
de les quals saturades  2.7g
Hidrats de carboni         0.8g
dels quals sucres             0g
Proteïnes                    23.7g
Sal                                1.6g

ORIGEN:

Galícia

CURIOSITATS:

  • L’agulla és un peix blau de carn ferma i sabor suau, menys popular que el verat o la tonyina, però amb una qualitat i textura que sorprenen els paladars més exigents.
  • Com altres peixos blaus, l’agulla és una font natural d’àcids grassos omega-3, essencials per a la salut cardiovascular i cerebral.

COM CONSUMIR:

  • En remenats o truites: Esmicoleu-la i afegiu-la a un remenat amb ous i ceba o una truita per a un plat ràpid i saborós
  • Fes-la servir com a ingredient en makis o combina-la amb arròs, alvocat i sèsam en un poké bowl casolà.
Obrir chat