Peixateria Online 611 633 813 info@peixacasa.cat

Un clàssic per Setmana Santa als nostres plats és el bacallà. Ho tenim en totes les seves variants, fresc, salat, dessalat, en filets, lloms, esmicolats, brandades, croquetes, canelons... No deixis passar l'oportunitat i delecta el paladar amb un bon plat d'aquest peix. Per veure els productes fes clic AQUÍ      

Arriba la tardor i amb ella la temporada de bolets. Un producte exquisit, de temporada i de proximitat. Al Pirineu porten agafant-los des de l´agost. Nosaltres vam fer una escapadeta i vam agafar els camagrocs amb els que em realitzat aquesta recepta juntament amb uns calamars super tendres que tenim. Un típic plat de mar i muntanya amb el peix que et servim des de la nostra peixateria online o la botiga al mercat de la Plaça Europa de Viladecans. I no et preocupis, no fa falta que pugis al Pirineu per agafar Bolets, al nostre mercat també trobaràs 2 fantàstiques fruiteries, fruites Marcel i Fruiteria Xavi i Rosa, on sempre en porten quan es temporada.

Ingredients per a 4 persones

1 ceba tendra

8 alls tendres

500g de calamars 

300 grams de camagrocs

300 grams d´arròs

1 litre de caldo de peix (ho podem fer nosaltres amb peix de roca que sempre serà més bo o comprar-lo fet)

julivert fresc  (6 o 8 talls)

tomàquet triturat o rallat (si fem servir preparat, no més250g)

Oli d´oliva verge extra

Primer sofregim els alls i la seva talladets ben petits. Després afegim els calamars tallats en cercles i un cop s´hagin fet, afegim el tomàquet. Un cop tel tomàquet ja s´ha fregit junt amb la resta d´ingredients afegim els camagrocs sencers y remenem perquè es coguin i deixin anar l´aigua que tenen.

Ara es el moment de remenar i afegir l´arròs i socarrar-lo be. Un cop socarrat afegim el julivert ben tallat i el caldo de peix. Rectifiquem de sal i pebre i si veiem que li falta caldo podem afegir-hi una mica d´aigua.

Pots clicar damunt d´els ingredients i afegir-los al carret de la teva compra.

Bon Profit!