Peixateria Online 611 633 813 info@peixacasa.cat

Portem moltes setmanes de pujades de preus del salmó a tot arreu. Això és a causa de l'alta demanda mundial amb països com la Xina que cada cop en consumeixen més, i part d'Amèrica del Sud i els Estats Units que estan comprant a Europa, ja que la producció de Xile aquest any ha sofert una davallada molt important. A Peix a Casa som experts en salmons, i no tots són iguals, ja que els seus mètodes d'extracció i producció són diferents segons d'on vinguin. És per aquesta raó que hem aconseguit un salmó excel·lent a un preu més baix. Clic AQUí per emportar-te un salmó de qualitat extra. APROFITA ARA!      

Les ostres són un aliment associat al luxe i als millors paladars gastronòmics. No obstant això, cada vegada són més les persones que gaudeixen d’aquest preat mos i opten per comprar ostres online fins i tot per menjar-les de manera habitual a casa.

La textura gelatinosa i alhora ferma, el sabor marí de la seva carn i la possibilitat de combinar aquest mol·lusc amb diferents guarniments són motius suficients per adquirir ostres a domicili i gaudir-ne sense necessitat de sortir a buscar-les a un local especialitzat.

Gràcies a Internet, avui és possible comprar ostres fresques online de la millor qualitat i rebre-les a casa a punt per consumir-les.

Però per treure’ls el màxim partit cal tenir alguna cosa clara: cal comprar-les en llocs que les ofereixin de gran qualitat, que n’assegurin el transport controlat i que permetin servir-les a la taula com si acabessin d’arribar directament des del mar.

Avantatges de comprar ostres online

Per què comprar aquest marisc a botigues digitals? Són molts els motius que fan que aquesta elecció sigui la millor per als consumidors:

  • Locals especialitzats: la possibilitat d’enviar a qualsevol punt del país permet l’existència de botigues en línia d’ostres centrades a tenir els millors proveïdors i optimitzar la conservació de les ostres i la logística de lliurament.
  • Frescor: el més important perquè aquest producte es degusti com cal és que es tracti de peces fresques; és l’única manera d’aprofitar els beneficis de les ostres.
  • Comoditat: la compra online permet que avui rebis còmodament a casa els exemplars que acaben de sortir del mar directe al furgó d’enviament.
  • Millor catàleg: hi ha molts tipus d’ostres que difereixen en mida, qualitat de la carn i textura. A més, les diferents qualitats d’ostres suposen pagar un preu més alt o més baix. Internet permet accedir a diferents opcions i preus.

Com triar un proveïdor fiable

Per les característiques d’aquest aliment i la seva manera de consum -generalment es prenen fresques i sense cuinar-, els comensals aficionats a aquest marisc han de prendre moltes precaucions per fer una compra segura d’ostres.

En aquest sentit, és primordial trobar un proveïdor fiable, professional i que ofereixi el seu producte amb totes les garanties. Com trobar els millors llocs per comprar ostres per Internet?

Un dels consells més importants que podem donar en aquest sentit és fer una cerca inicial per comprovar les opinions d’altres clients i la reputació que té l’empresa.

Gràcies a sistemes de valoració com les ressenyes de Google, això és fàcil i es pot fer en uns minuts: amb tan sols llegir una desena de crítiques podràs fer-te una idea de la valoració general que té el venedor.

A això cal sumar-hi dues claus més: que l’empresa mostri clarament les certificacions de qualitat i origen de la matèria primera i que tingui una política de devolucions i garanties a l’abast del client en tot moment.

La transparència en tot el procés de venda és una “xarxa de seguretat” que demostra que la botiga en línia fa les coses bé i treballa amb producte de primera i protocols molt exigents.

Consells per a una compra reeixida

Insistim en una característica que ja ha aparegut diverses vegades: frescor. Aquesta és la clau per menjar ostres, que no passi gaire temps des de la captura fins al consum.

Per això, és aconsellable no comprar quantitats que no es consumeixin de manera immediata. Pensar quantes peces es degustaran un cop rebeu l’enviament és indispensable per gaudir d’aquest marisc.

En aquest mateix sentit, cal saber jugar amb els temps: les botigues en línia poden servir les compres en un termini de 24/48 hores. Si l’enviament s’allarga més temps, és millor buscar una altra empresa que pugui complir amb aquests terminis.

A més, cal enviar-lo en fred, amb empreses de logística especialitzades en conservació d’aquest tipus de productes.

Finalment, convé triar el tipus d’ostra que més s’acosti als teus gustos com a consumidor. Opcions com la Fine de Claires o la Gouthier són els grans clàssics, tot i que el públic actual aposta per altres opcions com l’ostra del Delta de l’Ebre, carnosa i molt marina.

Conservació i preparació després de la compra

Què fer amb el paquet un cop arriba a casa? Conservar les ostres de la millor manera fins al moment de portar-les a taula.

Ostras preparadas

Les botigues en línia solen oferir consells per guardar-les. Les principals precaucions són:

  • Mantenir els mol·luscs a la seva caixa original, si aquesta està preparada per mantenir la humitat.
  • Si la caixa no és adequada, passeu-les a una altra caixa tancada sobre un llit de gel pilé que els aporti humitat perquè no morin.
  • Introduir-les a la nevera a una temperatura entre els 4 °C i els 8 °C.
  • Col·loqueu la part còncava cap avall, de manera que l’aigua de l’interior de les petxines es mantingui el màxim possible perquè la carn de l’ostra pugui estar en les millors condicions.

I arriba l’hora de fer un homenatge gastronòmic i provar-les. Quina és la millor manera per fer-ho? La fórmula tradicional és obrir-les, afegir-hi una mica de llimona i portar-les directament a la boca.

Actualment, també se solen coure, brasejar o amanir amb salses cítriques i a base de fruites tropicals.

En el moment de degustar-les, és important que la carn entri d’una sola vegada, sense trencar-se, perquè l’explosió de textures i sabors es produeixi a la primera mossegada.

Si hi ha una copa d’un bon vi escumós o un blanc d’alta acidesa sobre la taula, l’experiència serà més que satisfactòria.

Conclusió

Queda clar que menjar ostres ja no és només a l’abast d’algunes persones o que impliqui sortir un dia especial a dinar. Gràcies a la possibilitat de comprar ostres online, qualsevol aperitiu de diumenge es converteix en el millor moment per degustar aquest mos de luxe.

Seguir consells com buscar una botiga online d’ostres de confiança, assegurar-se d’un transport segur i mantenir-les a casa en fred i amb humitat seran suficients per aficionar-se a un dels mariscs més exquisits que hi ha.