Peixateria Online 611 633 813 info@peixacasa.cat

Ara podràs triar entre envasat al buit amb bosses de plàstic reciclat o envasat BIO amb bosses de paper 100% compostables i biodegradables. -Aptes per refrigerar i congelar -Mantenen la qualitat i conservació del producte sense buit -Barrera a la humitat i el greix -Es poden llençar al contenidor d’orgànic -Tintes certificades per a ús alimentari -Llibre d’al·lergògens -Llibre de PFAS -Llibre de substàncies derivades d’hidrocarburs -Certificat per OK Compost TÜV Àustria

Ingredients del bacallà a la portuguesa

  • 4 lloms de bacallà
  • 4 patates grans
  • 3 cebes grans
  • 1 got de oporto blanc, conyac o brandy
  • 1 cullereta de pimentó dolç
  • Oli d’oliva verge extra
  • Farina
  • Sal

Com preparar

Pelem la ceba i la tallem en juliana.

Posem d’oli d’oliva verge extra en una paella gran i sofregim la ceba a foc no massa fort per que es caramel·litzi una mica

Retirem la paella del foc i afegim el pimentó dolç. Removem per integrar amb la ceba i tornem a posar la paella al foc. Afegim el vi, deixem que es redueixi durant 2 minuts i retirem. Reservemla ceba i la seva salsa.

Pelem les patates i les tallem en làmines fines. Escalfem abundant oli en la paella que hem utilitzat abans i fregim les patates deixant-les una miqueta crues. Les patates acabaran de cuinar-se després en el forn. Reservem.

Eliminem l’excés d’oli i fregim els lloms de bacallà prèviament enfarinat. No és necessari que es fregeixin massa, amb donar-los un toc durant 1 o 2 minuts per cada costat és suficient.

En una font apta per a forn anem muntant el plat. Primer col•loquem una base amb les patates, damunt posem els lloms de bacallà i repartim per damunt i pels laterals la ceba amb tota la seva salsa.

Chat
Hola! Com podem ajudar-te? 🐟