Peixateria Online 611 633 813 info@peixacasa.cat

Portem moltes setmanes de pujades de preus del salmó a tot arreu. Això és a causa de l'alta demanda mundial amb països com la Xina que cada cop en consumeixen més, i part d'Amèrica del Sud i els Estats Units que estan comprant a Europa, ja que la producció de Xile aquest any ha sofert una davallada molt important. A Peix a Casa som experts en salmons, i no tots són iguals, ja que els seus mètodes d'extracció i producció són diferents segons d'on vinguin. És per aquesta raó que hem aconseguit un salmó excel·lent a un preu més baix. Clic AQUí per emportar-te un salmó de qualitat extra. APROFITA ARA!      

Ventresca Tonyina Bluefin Granja(500g)

39,90
79,80 /Kg

SKU: 234 Categories: ,

VENTRESCA DE TONYINA / VENTRESCA DE ATÚN 

DESCRIPCIÓ:  En aquest cas, a Peix a Casa  t´oferim una de les millors parts de la tonyina. La ventresca. De la tonyina se n’aprofita gairebé tot. En l’especejament  denominat “ronqueo” pel so que fa el ganivet al fregar l’espinada es separen totes les part d´aquest meravellós peix i la ventresca es una d´elles. Aquesta part es tracta d´una peça que està situada en la part inferior del peix pròxima al cap o aniria el ventre. La seva reputació ve donada per la seva proporció de grassa bona que li dona un sabor mes intens, delicat i molt fi que la resta del peix que pot ser-hi mes sec al paladar.  La seva carn es molt suau, laminada i gelatinosa.  Si vols ventresca de  tonyina vermella fresca, només has de clicar i afegir-la a ala cistella, però la unitat mínima es de mig quilo i amb certificat de qualitat i espècie. Que no et donin gat per llebre!!

ORIGEN/HABITAT: Mediterrani i Oceà Atlàntic

CURIOSITATS: Pot arribar a una velocitat de 65 km/h gracies a la seva forma tant aerodinàmica i recórrer milers de kilometres  Pot aguantar importants canvis de temperatura de l´aigua. Des de el 27 graus fins els  8 i submergir-se fins els 900m aguantant la pressió del pes de l´aigua. Per últim pot  arribar a viure uns 25 anys

VALOR NUTRICIONAL: Havent llegit el paràgraf anterior, si un peix així te tantes qualitats físiques extraordinaries, com creus que afectarà això al teu cos quan ho consumeixis? Per cada 100g te 144 kcl, 23,3g de proteïna i 4.9 grams de grassa.

COM CUINAR: Es pot fer a la planxa, en salsa, adobat…pero la millor opció si voleu assaborir be la ventresca, serà a la planxa  amb pebre i sal.

 

Pes 0,5 kg
Preparació

A filets, Peça sensera