El marisc és el terme ampli que engloba els animals invertebrats marins comestibles, marins o d’aigua dolça.
Hi ha 3 grups principals, els crustacis, els moluscos i els cefalòpodes.
Aquests aliments són apreciats pel seu sabor únic i es fan servir en una gran varietat de plats i preparacions culinàries en diferents cultures gastronòmiques de tot el món.
El marisc és conegut per la seva frescor, textura i valor nutricional, ja que és una font important de proteïnes, minerals i àcids grassos omega-3.
Introducció
A la cuina
- Temps de cocció de marisc
- Marisc per a nadal
- Com coure marisc
- Millors peixos per a ceviche
- Com netejar i preparar navalles?
- Com conservar el marisc
Com, què, quan…
- Diferències entre cabra i cranca
- Què és el txangurro
- Què són les escopinyes
- Diferències entre llamàntol canadenc i gallec
- Cangrejo Azul, l’invasor
Si vols comprar marisc fresc de confiança pots fer-ho a través de la nostra web.