A Peix a Casa som experts en salmó i no tots són iguals. Els mètodes de cria i captura són molt importants per la qualitat d'aquest. Durant aquesta setmana i gràcies a la gran quantitat de salmó que ens demaneu hem pogut aconseguir un preu immillorable amb qualitat prèmium. Per veure totes les varietats de salmó polsa AQUí
Peix Blau
Mostra 1–21 de 38 resultats
-
Salmó salvatge d’Alaska (600g)
29,90€
49,83€ /Kg -
Oferta!
Suprema de salmó (150g)
El preu original era: 4,99€.4,40€El preu actual és: 4,40€.
29,33€ /Kg -
Oferta!
Suprema de salmó (200g)
El preu original era: 5,99€.5,40€El preu actual és: 5,40€.
27,00€ /Kg -
Oferta!
Salmó filet senser (1.5kg)
El preu original era: 42,00€.39,00€El preu actual és: 39,00€.
26,00€ /Kg -
Oferta!
Salmó a rodanxes de 200g
El preu original era: 3,99€.3,49€El preu actual és: 3,49€.19,95€17,45€ /Kg -
Oferta!
Salmó sencer (4 Kg)
El preu original era: 69,80€.59,60€El preu actual és: 59,60€.
14,90€ /Kg -
Oferta!
Hamburguesa de Salmó, espàrrecs i teriyaki (100g)
El preu original era: 4,30€.3,99€El preu actual és: 3,99€. -
Oferta!
Hamburguesa de Salmó i gamba llagostinera (100g)
El preu original era: 4,45€.3,95€El preu actual és: 3,95€. -
Supremes de salmó ecològic Escocés (2x200g)
18,90€
47,25€ /Kg -
Salmó Ecològic Escocés WESTER ROSS (4 Kg)
157,00€
39,25€ /Kg -
Oferta!
Salmó fresc FROYA Back Loin (Sushi tasty) 180g
El preu original era: 11,95€.10,95€El preu actual és: 10,95€. -
Oferta!
Salmó congelat FROYA Back Loin (Sushi tasty) 180g
El preu original era: 9,95€.8,95€El preu actual és: 8,95€. -
Seitó Petit 500g
4,45€
8,90€ /Kg -
Seitó Gran (500g)
6,95€
13,90€ /Kg -
Sardina (500g)
5,90€
11,80€ /Kg -
Verat (500g)
6,95€
13,90€ /Kg -
Truita Salmonada (2 u. 800g aprox.)
11,95€ -
Suprema de Truita Salmonada (200g)
4,95€
24,75€ /Kg -
Esgotat
Bonítol (2kg)
29,90€
14,95€ /Kg -
Moll (500g)
11,95€
23,90€ /Kg -
Orada nacional (550g)
8,90€
16,18€ /Kg
Peix blau fresc
Compra el nostre peix blau fresc i del dia a la nostra peixateria online, un aliment imprescindible a qualsevol dieta equilibrada. Estem constantment afegint peix blau a la nostra selecció buscant sempre un producte sostenible i de temporada.
La llista de peix blau que podràs trobar a la nostra botiga:
i tot al millor preu!
Propietats nutritives del peix blau
El peix blau és una gran font de proteïnes (molt semblant a la que té l’ou o la carn). A més conté greixos insaturats (sobretot Omega 3) molt beneficiosos per a la salut.
També aporten una gran quantitat de minerals com el iode, el magnesi, el calci fòsfor i en menor quantitat el ferro.
Dades nutricionals
- Mida de la porció: 85 grams
- Calories: 135
- Proteïnes: 22 g
- Greix: 5 g
- Saturades: 1 g
- Carbohidrats: 0 g
- Sucre: 0 g
- Fibra: 0 g
Per què és beneficiós menjar peix blau?
Gràcies a les propietats dels nutrients que conté podem ajudar la nostra salut a:
- Reduir considerablement els triglicèrids a la sang
- Reduir el risc de patir trombosi
- Disminuir la pressió arterial
- Augmentar la vasodilatació
És un aliment molt recomanable per a les persones que vulguin portar una vida sana amb una alimentació variada i equilibrada i també es recomana a les persones en risc de patir alguna malaltia del cor ja que els àcids grassos aporten un efecte protector i disminueix la densitat de la sang.
Especialment indicat per a esportistes, dones embarassades i gent gran.
Cada quan es recomana menjar peix blau?
De manera general es recomana consumir peix blau entre dues i tres vegades a la setmana, i entre tres i quatre vegades peix blanc.
Consells de cuina
A l’hora de cuinar-lo pots triar-lo de la manera que prefereixis perquè no interfereix a la pèrdua dels àcids grassos però de totes maneres és molt recomanable cuinar-ho bullit, a la planxa o al forn ja que en el cas de preparar-ho fregit o amb salsa el peix blau es digereix més lentament.
Preveieu cuinar el peix blau l’endemà de la compra. Els veritables amants del peix aprecien el ric i fort sabor del blau, que es pot complementar molt bé amb ingredients àcids com el suc de llima i llimona o el tomàquet. Per a un entrant fàcil, només cal pinzellar un filet amb mostassa o maionesa i rostir-lo. El peix blau també es pot fer a la graella, rostit o al forn. Només es poden fregir els peixos blaus petits, ja que els més grans són massa grassos. Els peixos grans poden rostir-se sencers.
Per a qui no és recomanable
Com a contradiccions, no és recomanable per a persones que pateixen de gota ja que conté uns nivells molt elevats d’àcid úric.
Selecció de peix blau de qualitat
100% garantit lliure d´Anisakis.
A Peix a Casa comptem amb un exhaustiu control del peix a través de diferents espectres de llum per assegurar un 99% que està lliure d’Anisakis.