Peixateria Online 611 633 813 info@peixacasa.cat

A Peix a Casa som experts en salmó i no tots són iguals. Els mètodes de cria i captura són molt importants per la qualitat d'aquest. Durant aquesta setmana i gràcies a la gran quantitat de salmó que ens demaneu hem pogut aconseguir un preu immillorable amb qualitat prèmium. Per veure totes les varietats de salmó polsa AQUí  

Peix Blanc

Mostra 1–21 de 40 resultats

Peix blanc fresc

A Peix a Casa pots comprar peix blanc fresc i del dia de la llotja a la teva cuina. A la nostra peixateria online podrás trobar els peixos blancs més coneguts i degustats.

El llistat de peix blanc que podràs trobar a la nostra botiga:

Orada
Rap
Lluç
Bacallà
Cabrà
Gall
Llenguado
Turbot

i tot al millor preu!

Propietats nutritives del peix blau

La gran diferència amb el peix blau és el contingut de greix. El peix blau sol contenir entre un 7 i un 16% de greix, en canvi el peix blanc només posseeix entre un 1 i 3%. Encara que cal tenir en compte que el greix dels peixos blaus són insaturats i són més beneficiosos per a problemes cardiovasculars.

Dades nutricionals

  • Mida de la porció: 100 grams
  • Calories: 90 kcal
  • Proteïnes: 18,6 gr
  • Greix: 1,6 gr
  • Hidratos de carbono: 0 gr
  • Potasio: 330 mg
  • Fósforo: 198 mg
  • Magnesio: 20 mg

Per què és beneficiós menjar peix blanc?

El peix blanc té un alt contingut en fòsfor, que exerceix un paper essencial en el manteniment de l’estructura i la densitat dels ossos.

  • Ajuda a combatre la inflamació
  • Recolza el sistema immunològic
  • Ajuda a mantenir els ossos forts
  • Conté Vitamina-B per completar una dieta variada i ajudar al creixement i desenvolupament.
  • Gran aportació dels aminoàcids essencials que necessita el nostre cos per al seu funcionament correcte.
  • Gran aportació de minerals com el ferro, iode, calci, fòsfor o potassi.
  • Baix contingut en greixos i és ideal per a dietes baixes de calories.
  • Aporta una digestió lleugera.

Podem diferenciar-ho a simple vista del peix blau pel seu color més pàl·lid. Una forma senzilla de diferenciar-los és per la cua, el peix blau la té en forma de fletxa i el blanc té un tall recte.

Pel que fa al sabor és més suau que el peix blau, i la textura més tova. També conté més espines que el blau, o són més petites.

Cada quan es recomana menjar peix blau?

Menjar peix blanc amb regularitat podria ajudar a mantenir els ossos sans i forts, ajudant a prevenir malalties com l’osteoporosi.

En recomanació amb els experts nutricionistes, és convenient incloure tant peix blanc com peix blau a les dietes per evitar problemes cardiovasculars i redueix l’índex d’obesitat.

Consells de cuina

El millor per cuinar peix blanc és una paella d’acer inoxidable o negra, ja que la temperatura és força alta i es corre el risc que el revestiment es desprengui d’una paella antiadherent.

Un tros gruixut de bacallà pot necessitar 6 minuts de cocció al forn. En canvi, un tros gran de truita oceànica pot necessitar només 3 minuts. Cuina el peix segons el gust i la mida de la porció.

Serveix-ho amb mongetes verdes escaldades i salsa de gingebre i xalot.

Selecció de peix blanc de qualitat

100% garantit lliure d´Anisakis.

A Peix a Casa comptem amb un exhaustiu control del peix a través de diferents espectres de llum per assegurar un 99% que està lliure d’Anisakis.

Obrir chat